![]() |
yinede 60 cok fazla bencede hele kapaliya bakin 200 150 ytl bu ne be kardesim cl macimi ama yonetim hakli adamlar sezon basinda kombine satiyor taraftar alsin SIKINTIYA dusmesin boyle zamanlar gelince iste ama inaniyorumki istikrar saglansa besiktasim artik 20 binden asagi kombine satmaz taraftara guven veremedi bizim yonetim bu konuda |
bilet fiyatları normal bence sonuçta bu paralar kulübe destek hafta sonu bir gece çıkmazsın o parayla rahat maça gidersin Beşiktaş için az bir bedel..ben saat 6 gibi gişenin önünde olucam 5:30 bile olabilir |
karsılıgı olur insallah ne dıyım |
Kapalı bileti bulmam lazım kredi kartı ile alcam ama cok zor biliyorum ki cıkan 50 100 bilet coktan bitmiştir:)Bitmesede internet kilitlenir sabaha karsı biletix kuyruğuna gitmek lazım ama.. off her halde gene acığa düecez oda bulabilirsek |
bencede biraz çok ama gitmekte yenmekte şart oldu |
böyle haberleri duyunca antalyada olmakdan hoşlanmıyorum.. :( |
Boyle iş olmaz yaa..60 Ytl ne demek allah aşkına..??Ayıptır yazıktır be..Eminim maç günü statta yine maçı beleş izleyecek taraftarlar!! olucaktır..Daha fazla konuşmayacağım..TEK KELİMEYLE YAZIK!!! |
ya eskişehirde öğrenciyim para mara sorun değil tee burdan kalkıp 6saat yol gidicem istanbula oda sorun değil netten bilet bulmam lazım gidemezsem maça kafayı yerim waalla. |
Stad dolacak bu kesin... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:05 . |