![]() |
valla sansi sariali oglu ve vedat okyarida koysunlar o sevilen yazarlarin arasina bence vedat kaptan son programda canimi SIKTI biraz ama olsun yinede seviyorum ayrica hasmet baba ogluyla kazim kanatin yazilari zaman zaman gercekten cok gicik ancak kazim kanat bu sene besiktasimi sonuna kadar savunuyor cunku oda sampiyonluga inaniyor bu sene |
En beğendiğim yazar Turgay Demir-Cem Dizdar. |
basri baykoc denen futbol cahilinden orhan yildirim denen hainden ve ismail er denen irlandalidan nefret ediyorum |
Kazım'a katılıyorum nefret ediyorum o adamdan, ama Haşmet Babaoğlu'nu anlamadım ben çok severim aslında |
Beşiktaşlı spor yazarları biraz ezikbahçelileri örnek alsın...bizimkiler çok pasif kalıyorlar her zaman doğrucular tek işleri beşiktaşı eleştirmek beşiktaşın hakkını medyada hiç savunmuyorlar febe yazarları başta selçuk yula haksız durumlarda bile kamuoyuna febeyi haklı gösterebiliyor bence bu çok önemli holigan beşiktaşlı yazarlar istiyoruz |
Çarşı sizi kim sewiyo? |
yalaka olan her yazara karşı beşiktaşımıza olmayan şeyleri yazan liderliğimizi kıskanan yazarlara karşı |
para oyunları içinde olan,çıkarcı olan,yalaka olan tüm yazarlara karşı desem çok mu uzun bi liste olur acaba?:D |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |