![]() |
bu tür haberleri taşımanın en azından şu dönemde gereksiz olduğunu düşünüyorum..bana göre bnlar medyanın oyunalrıı..ve birçok taraftarımızda bu oyunlara alet oluyor...resmi açıklama gelmeden yanlı medyanın haberleine itimat etmemek gerektiğini düşünüyorum. |
Alıntı:
|
Akşam , milliyet , fanatik , fotomaç hepsi aynı EDİT . İnanmıyorum . |
bende aralarında böyle bir konuşmanın geçtiğine inanmıyorum yine medyanın uydurması şampiyon olmamız engellenemicek ne hakemler ne federasyon ne medya şampiyon BEŞİKTAŞ..!! |
bence bunlar yalannnn |
bobo artık bjk'de oynamak istemiyo her halinden belli en iyisi güzel paraya satmak. |
Bobo artık beşiktaşta oynamak istemiyorsa bunu kendisi açıklasın taraflı medya değil. yönetimde eğer göndermeyi düşünüyorsa resmi bi açıklama yapsın ne oyuncunun aklını karıştrsınlar nede taraftarın aklını bulandırıp futbolcuyla taraftarın arasını açmasınlar. şimdi bobo gitsin diyenler yarın Bobo gitmek istemiyorum dediği zaman I Love Bobo diyebilcek mi gönül rahatlığıyla? |
bu haber doğru değildir büyük ihtimalle ama doğruysa bobo haksızlık yapmışsın |
bobo adam olmus bu forumu isgal ediyor.sanki mac bobo ile besiktas arasinda.artik bu bobo konusunu kapatalim ne hali varsa gorsun.ben biktim artik bobonun adini duymaktan yazmaktan. biz cmt gunku maca odaklanalim.kahpe basinin oyununa gelmeyelim artik. |
bu haberleri yazanlar tamamen beşiktaşımıza zarar vermek isteyen art niyetli kişiler lütfen arkadaşlar prim vermeyelim şunlara biz gene omuz omuza herkese karşı alayına inat şarkılarımızı söyleyelim!!!alem taraftar görüyor bizi izlerken!!! |
Türkiye`de Saat: 09:51 . |