![]() |
forum bizde kampa girelim Sizlerde yorulmadınız mı şu basının yazılarından be çok yoruldum artık içim kararıyor ne kötü bir takımız hayret ya bizler salağız onlara göre ben bir karar verdim haber okumama baç bitinceye kadar sizlerinde bu kamp planına uymanızı öneriyorum bakın takım telefon televizyon gazete okumaları bile yasak bende bu yasağa uyma kararı aldım zaten bakınca anlaşılıyor nedeni hadi tüm Beşiktaş jimnastik kulübü Protesto edelim hiçbir gazete ve haber sitelerine girmeyelim. :congrats: |
ben varım zaten şimdide o durumdayım;) |
ya evet bende varım sacmalıolar zaten okumamak daha ii en azından sınırlerımız bozulmaz |
forza besiktasforum.net diyorum . |
gzl fkr. |
Haber sitelerine girmesek,tv izlemesek ne olurki,maşallah sitemiz fanatik fotomaç gibi her türlü kolpa haber topic olarak açılıyor. Açmayın arkadaşlar kendi görüşlerinizi açın,resmi sitede çıkan haberleri açın,Cnn Ntv gibi Trt1 gibi kanalların haberlerini açın konu yapın,her türlü eyyamcı haberi açıyorsunuz girmeye gerek kalmıyor. |
Alıntı:
Ağzına sağlık . Hep beraber burada kızıyoruz 2 dakka sonra bir bakıyoruz eyyamcı gazetelerin birinden bir haber alınıp getirilip konu açılmış , ölürmüsün öldürürmüsün .önce bizler yani taraftarlar işi ciddiye almalıyız . |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
bence her tur haberden haberdar olmalıyız.dag daga kusmus dagın haberı yok durumu olur bu.bence her tur sacma sapan heberı bılelım ve tepkımızı dırek bu basına gosterelım.bızım sesımız cıkmadıkca bu adamlar bunları yapıyor.en ufak seyde organıze olup tepkımızı maıllerle anında verelım. |
haberleri sürekli burdan takip ediyorum..gazete fln takip etmem |
Türkiye`de Saat: 09:11 . |