![]() |
Gol pasları Tello'dan Beşiktaş'ın derbideki önemli kozlarından biri de asistçi Tello olacak. Geldiği günden beri istikrarlı bir performans sergileyen Şilili oyuncu, bugüne dek toplam 7 gol pası verdi. Tello, gol noktalarında arkadaşlarına hazırladığı pozisyonların yanı sıra attığı 4 golle de başarılı bir grafik çizdi. Yıldız futbolcu, Denizlispor maçında 2, Galatasaray ve http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DMKE Ankaragücü karşılaşmalarında 1'er gol attı. |
Duran topları bize çok büyük şeyler katacak.Hadi hayırlısı... |
Duran toptan Nobreye bir kafa golü daha attıracağını düşünüyorum bu maçta.Hadi hayırlısı bakalım...Tabii tek duran toplar için yok Tello,bu maçta ağırlığını koyması lazım,bu aralar düşüşte, bu maçla beraber çıkışa geçecek inş... |
Son maçlarda büyük düşüş yaşıyor ama mücadelesi alkışlamaya değer,bu maçta patlama bekliyorum Tello`dan.Gerçekten performansını yakalarsa bu maçta en büyük kozlarımızdan biri olur. |
tello ikinci yarıyla beraber düşüşe geçti kendini toparlaması lazım. |
kanatlara inmesi lazim.. Bir tane birdirme yapmadi haftalardir.. |
tellom sen zaten eger kendi formunu bile bulursan cok iyi isler yapacagin kesin insallah ben senden golde bekliyorum bu macta |
Haydi Hayırlısı.! |
inş bu maçta coşar... |
sert ..isabetli ortalarını bekliyoruz.. |
Türkiye`de Saat: 04:18 . |