![]() |
Bir şeyler yapalım arkadaşlar. Arkadaşlar bobo ya aptalca bir ceza geldi. sarı kartın bile tartışılacağı bir pozisyonda 4 maç ceza verildi. Buna birşeyler yapmalıyız. Bizi Durdurmalarına izin vermemeliyiz. Herkes Fikirlerini söylesin. En azından Mail-fax yağmuruna tutalım bir yerleri. |
Bence doğru bir karar.Bobo belki kötü niyetli değildi ama stres onu bu hale getirdi.Zaten sezon başından beri cezalandırılıyoruz.Biraz daha dikkatli olmalıydı.Hadi olan olmuş birde gidip hakemi itmenin ne alemi var.Bunun akabinde verilen 4 maç çok normal bence.Buna değil de başka şeylere yönelmeliyiz.Aklımızı böyle şeylerle yoracağımıza takımımıza sonsuz destek vererek. şampiyonluk potasına sokmalıyız. |
3 maça iner diye düşünüyorum yada 2 . ama çok fazlada öyle mail falan uğraşmamak lazım biraz haketmiş biraz haketmemiş . |
ulan yuhh be 4 maç sanki adamın bacanı kırdı. |
sacma bir ceza bunu alex her nacta yapıyor hakemLe diyolog kuruyor itiyor ama hakemLer bu oyuncuya neden se kart göstermiyor..... ceza düser diye düsünüyorum... |
ben valla 2 maç ceza beklerken dün cevahirde ki bilgi ekranlarından ögrendim şok oldum. abi 4 maç ne ya. zaten kac mac kaldı liqde? adamlar ellerinden geleni yapıolar bizi engellemek için... federasyon ve pfdk yı mail bombardımanına tutalım! |
çok saçma bi ceza bencede kezman her maç dirsek atıyor rakiplerine ceza almıyor federasyonua mail atalım... |
kejman her zman yapıyor hıc ceza almadı sevıl la macında bıle 5 kısı hastanelık ettı ne yapmak gerekır se yapalımmm |
hakemi itmeseydi bu kadar fazla ceza almazdı |
bizim yapacagımız bşe yok sanırım..yönetimin işi bu |
çok ağır oldu bu ceza ve düşüreceklerini de sanmıyorum:( |
4 maç gerçekten çok abartı bir ceza hakemin o gerginlikte başka duracak yeri mi yoktu gitti bobonun önünde kazık gibi dikildi. Adama haksız kart ver ibbliye hiç bişe verme bi de git orda mal gibi bekle iter tabi adam. Yeni federasyon biraz göz korkutmak için uğraşıyor galiba... |
Alıntı:
Ben mail ve faxımı attım Federasyona yağmur başlasın devam. |
Alıntı:
gs-fb maçındaki lugano denen şahsiyet 7-8 dakika sahadan çıkmadı bir yardımcıya bir cüneyt çakır'a 4.hakeme ayrıca her maçındaki kasapların reklamını yapması kick-box tan çeşitlemeleri volkan adamın gelecek kuşaklarına bir darbe atıyor yerdeyden bir daha sallıyor reklam panosuna geliyor adam kaçmasa hastanelik adamı saha içinde kovalıyor maç sonu röpartajında haklı sebebim var diyor 4 maç ceza alıyor geseli karakter yoksunu oyuncular pirana gibi hakemin etrafında her poziyona taça,out a bile itiraz hakemin üstüne yürümeler itmeler falan yanlı medya kuruluşu bunları nedense es geçer fazla üstünde durmaz bobo nun pozisyonu devre arasında tekrar tekrar gösterilmiş ve görevi maçı anlatmak olan insan 'bu son hareketin üstüne boboya ağır ceza gelebilir' yorumunu yapmış çifte standart her zamanki gibi adalet,fairplay,hak etmek laflarının içinde beşiktaşımız , şike,çirkinlik,adalet yoksunluğu diğer ikisinde ayrıca şampiyonluk potasına sokalım lafını çözemedim zaten şampiyonluğun adaylarından birisiyiz. |
Arkadaşlar bu caza bazı arkadaşlara önemli değil gibi geliyor haketti gibi kelimelerden bunu anlıyorum ben ama ezik maçında Nobre sarı kartı görüp ceza alırsa sivasa birtek Holosko ile gideceğiz boboya kırmızı kesinlikle haksız eğer doğru diyenler varsa bundan sonra kornerlerdeki pozisyonları iyi takip etsin |
2 maç alıcaktı hakemi itti 4 maç oldu. enfazla itirazla 3 e iner ama sanmıyorum.medya çok kötü gazladı bu hareket bütün hakemlere yapılmıştır oğuz sarvana yapılmıştır vs. diye |
Alıntı:
|
ayrıca her maç hakemi , tahkimi , ceza kurulunu, mhk yı , federasyonu yenemeyiz. rakiplerimiz hakem hatalarıyla puanları toplarken biz hep kaybediyoruz, rakiplerin cezaları bize oranlara daha esnek acımasız deil bu kurum ve kurluşlar nedense bize gelince sürekli yeni denemeler ve uyduruk karalar veriyor bize karşı hatalar yapılıyor gs 2-1 bjk penaltı icadı , ankarapor 0-0 bjk bir gol ayakla atılamaz kuralı ,fb2-1 bjk fb li oyuncular dewam etse dahi ben dewam etmiyorum vermiyorum golünüzü, ts'li ya da diğer takım taraftarlarından kaç tanesi bizim barış memiş olayında gösterdiğimiz tepkiyi gösterdi rüştünün pozisyonunda o maçtaki toramanımız neden af edilmedi, dnz1-2gs son dakika başka bir penaltı uydurması , inönüdeki sivas maçımız bobonun penaltı pozisyonu hakem gözden kaçıRmış oluyor bu olayları daha sıralamak istemiyorum şu andaki puan durumu şöle olurdu.(SADECE YUKARIDA YAZDIKLARIMA BAKARAK) BEŞİKTAŞIMIZ 62 FB58 SİVAS58 GS56 İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER İNÖNÜDE KANARYAYI DEVİRECEĞİZ ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEĞİZ |
ama pozisyonda bobonun çok fazla hatası yok ki adam yapışmış resmen boboya ben olsam ben de iterdim heralde ama 4 maç çok fazla bence.Hakem nasıl görmüş o pozisyonu zaten başka bi yere bakıyomuş ki |
beyler bu hareket almayada 6ay dan baslar hakemi itmeycekti |
yönetim agzını açıp bakarken biz bişey yapamayız aynı kart fenerli futbolculara çıkmış olsaydı azize yıldırım olayı tatlıya baglardı bizim yönetim uyuyor beşiktaş yönetim kurulu tahkime gitti ama sonuç çıkmaz böyle geldi böyle gidecek bobo nun hakemi itmesini görmezden gelmeyin arkadaşlar |
yazık günah 4 maç ne demek abi ya..vermişken bari 6 verselerdi de adam gitseydi brezilyaya tatile...adamlar bacak kırıyor 3 maçı bile zor veriyolar kaldıki sarı kart tartışılkır pozisyonda...etmeyin eylemeyin oynamayın takımla bırakın anlımızın akıyla şampiyon olalım daa ...aç köpekler... !! ne diyim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kim ne derse desin belki faul kararı tarşılır ama sen kimsin ki hakemi itiyorsun bırakın arkadaşlar biraz gerçekleri görün yok daha fazla maç cezası verselermiş HAKEME DOKUNAMAZSIN işte o kadar hakeeti cezasıda 4 maç + beşiktaş ın kesdiği ceza 50 bin $ nokta |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:12 . |