halilsagir | 28-03-2008 15:17 | Alıntı: Sercanbjk´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 635629)
Bu adam giderken helalleşerek gitti,kalan paramı istemiyorum dedi ve sözleşme fesh edildi. Bence bu davada Beşiktaş haklı,he yine haksız çıkıp milyon dolarlar ödemektense bu parayıda ödeyip mali açıdan hiç bir sorunun kalmaması taraftarıyım.
BEŞİKTAŞ BAŞKANINI SEVMİYOR OLABİLİRSİNİZ BENDE SEVMİYORUM YÖNETEMİYOR EYVALLAH AMA HAKARET EDEMEZSİNİZ HERKES HADDİNİ BİLSİN.!!!
TÜPÇÜ GİBİ YAKIŞTIRMA YAPANLARA O MAKAM İÇİN GEREKİRSE TÜPÇÜDE OLURUZ DERİM ZAMANINDA KAPICI OLDUĞUMUZ GİBİ.!!! | sen onu klüb başkanına söle bizleri sükut-u hayale uğratan anlamsız işler peşinde koşan her hareketi fiyasko olan beşiktaş değerlerini hiçe sayan parçalayan yok eden popülist kültürü bu klube sokan insana her şıkıştığında anlamını bilmediği beşiktaşlılık duruşununu ortaya atan onunda anlamını erozyona uğratana, saçma sapan benzetme yapmışsın kapıcı oluruz atom karınca rıza çalımbay için 19 sene bu formayı giymiş efendi burda futbola başlamış burada futbolu bırakmış kimseye kötü davranışta bulunmamış,karakterli sade iiiii bir beşiktaşlı için ayrıca bizim için meslek sınıf makam mevki ayrımı yoktur.bazı olaylar şampiyonluktan daha değerlidir,4 teknik deriktör 50 futbolcu değiştiren herkes kötü bir tek ben iiiiyim felsefesiyle kendisine karşı eleştrileri kaldıramayan başkan seçilmeden önce tribündeki bazı insanları dönemin beşiktaş başkanı aleyhine kışkırtan,klubün parasını sorumsuzca harcayan,tribünde uğur yapıyorum mantığıyla beşiktaş başkanı için ayrılan yere oturmayan, geçmiş federasyonda bulunup kötü işler yapmış olsa dahi bjk kongresi üyesi olan bir beşiktaşlıyı yalnız bırakan olgunluk gösteremeyen, beşiktaş başkanlık makamına yakışmayan insan demirörendir, bu klüb onun malı değildir
kimseye had dersi vermeye çalışma
çarşı tribünde doktordur,mühendistir,iş adamıdır,işcidir,okuma yazma bilmeyen boğazı yırtılana kadar beşiktaşım benim biricik sevgilim diye bağıran sokak çocucuğudur,sağcısıdır,solcusudur, hacısıdır,ermenisinidir,yahudisidir,hristiyanıdır, müslümanıdır |