![]() |
İnönü, Veltins Arena gibi olacak! Bursa'nın İznik ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, takım olarak zor günleri atlattıklarını, yarın akşam karşılaşacakları Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini belirtti. Sarı-lacivertli takımı yeneceklerine inandıklarını kaydeden Erdoğan, ''Hedefimiz şampiyonluk. Bu doğrultuda tüm maçlarımıza kazanma arzusuyla çıkıyoruz'' dedi. Erdoğan, yeni stadyum projesiyle ilgili olarak da, ''Beşiktaş'a layık olacak stadın temelini 19 Mayıs'ta atacağız. Yaklaşık 82 milyon avroya mal olması planlanan stadımız, Almanya'nın Schalke takımının stadı (Veltins Arena) gibi olacak'' diye konuştu. Kulübün borcunun şu an 80 milyon YTL olduğunu ifade eden Erdoğan, şunları söyledi: ''Türkiye'de en az borcu olan takımlardan biriyiz. Başkanımız Yıldırım Demirören, bankadan faizli kredi çekmektense, kendisi takıma 40 milyon YTL verdi. Bu da başkanımızın takımına ne kadar çok destek olduğunu ve ne kadar çok düşündüğünü gösteriyor. Kulüp olarak sadece üç bankaya 40 milyon YTL borcumuz var''. İznik Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan Tahsin Akıncı, Asbaşkan Erdoğan'a Beşiktaş ambleminin işli olduğu İznik çinisi hediye etti. İŞTE O MUHTEŞEM STAD http://www.fussballportal.de/bundesl...o00939569m.jpg http://www.seatwave.com/FileStore/VE...ainPicture.jpg http://www.mahasan.com/worldcup2006/...en_germany.jpg |
yakışır |
diger resimlerde bam baska görünüyordu |
yakışır bize buna benzer bir stad hayırlısı |
Çatı dizaynı pek benzemesede stad şekli biraz benziyor sanırım. |
Çok büyük icraat.Ben bu yönetimin bu projenin altından kalkacağını zannetmiyorum.Hiçde ümitli değilim ama İnşallah yaparlar.Tabi başka zararlar vermemek kaydıyle.Biliyorsunuz Fulya daha bitmeden gelirleri yarı yarıya kırdırıldı. |
yapsınlar stadı. bu inönüdeki son derbi olacak heralde |
4 gözle bekliyoruz yaaa.... |
işallah olur böyle bi stadımız..o zaman gelmeyenlerde gelir... hadi bakalım hayırlısı olsun... |
Offfffffffff ya bole stada can kurban acilis macini bi dusunsenize |
umarım başarıyla beraber başkan sözünde durup kazmayı vuracak. |
ustelik ustu kapalı olacakmıs busefer harbiden stada giren sagır cıkacak :D |
BEN STADIN DAHA FARKLI YAPILACAĞINI DUYMUŞTUM.STADIN ÜSTÜNE KONMUŞ KARTAL PROJESİ ŞEKLİNDE OLUCAĞI YÖNÜNDE ONDAN VAZMIGEÇİLDİ ACABA. |
İnş. olur ne diyelim,böylesine süper bir stada sahip olmak herkes ister.Zaten yer olarakta İstanbul'un en güzel yeri...Yapılırsa Dünyanın sayılı stadlarından biri olur,ne mutlu bize...Demirörende geldiğinden beri en olumlu işini yapmış olur böylece,bu kadar eksiden sonra hanesine bir artı yazdırmasıda güzel bir şey tabii... |
inş olur böyle bi stadımız harika olur..! |
Beşiktaş'a layık bir stat olacak İZNİK Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret eden Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, 19 Mayıs'ta 82 milyon euroya mal olacak yeni statlarının temelini atacaklarını belirtti, ““Beşiktaş'a layık bir stat yaptırıyoruz“ dedi. Asbaşkan Levent Erdoğan, İznik'e gelişinde Dernek Başkanı Hasan Tahsin Akıncı ve yönetim kurulu, İznikspor Başkanı Mahmut Usta ve taraftarlar tarafından karşılandı. Derneği 5 ay önce kurduklarını belirten Başkan Akıncı, “İçimizdeki Beşiktaş aşkı, çok büyük. Bunun için kısa bir zaman içinde bu derneği hizmete soktuk ve çok mutluyuz. Amacımız Beşiktaş sevgisini bizden sonra gelecek nesillere aktarmaktır“ dedi. Dernekte kulübün son durumu hakkında bilgi veren Asbaşkan Levent Erdoğan, hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu vurgularken şöyle konuştu: “Zor günler geride kaldı ve sahamızda oynayacağımız derbi maçını kazanmak istiyoruz. Beşiktaş'a layık stadın temellerini 19 Mayıs'ta atacağız. Toplam maliyeti 82 milyon euro olacak. Stat, Almanya'ki Schalke 04 Stadı gibi olacak.“ Kulubün toplam borcunun 80 milyon YTL olduğunu da söyleyen Levent Erdoğan, “Başkanımız Yıldırım Demirören, bankadan faizle kredi çekmektense kendisi takıma 40 milyon YTL verdi. Bu da başkanımızın takımına ne kadar çok destek olduğunu ve ne kadar çok düşündüğünü gösteriyor. Kulüp olarak sadece 3 bankaya 40 milyon YTL borcumuz var“ diye konuştu. AufSchalke Arena Bundesliga’nın güçlü ekiplerinden Schalke 04’ün 54.000 kişi kapasiteli stadı, futbol maçları dışında birçok organizasyon için de kullanılıyor. Gelsenkirchen’deki Arena Aufschalke Stadı zemini altında, 5 kilometrelik bir bira boru hattı bulunuyor. Hat, maçlar ve konserlere gelen insanların susuzluklarını gidermek amacıyla inşa edilmiş. 2001 yılında açılan stat, FIFA’nın 5 yıldızlı stadyumlar listesinde yer alıyor. Stat için 191 milyon Euro harcanmıştı. |
ya bu konu bu gün bin defa açıldı . arkadaşlar konu açana madalya takmıyo adminler lütfen açılmış konuları okuyun ondan sonra açılmamışsa konu açın. |
yalovaya niye gelmedin ya :D |
|
Simdi sadece bi sorum var...Bütün Izinler alinmismi okadar emin konusyor..cünkü Yildirim Demirören demisti bütün Izinler alirsak 19Mayis temeli aticagizz...ama hic bisey demediler proje nasil kim finans ediyor nasil finas ediyorlar...isim ne olicak..sponsorlar..öyle devam gider ben pek inanmiyor ama yaparzalr gercekten ilk defa bi dogru is yaparlar ve kutlarim..:D |
Daha takımı bile doğru düzgün yönetemeyen, Futbolcuları leblebi gibi harcayan, Gönderdiği Teknik Direktörler 7 Milyon dolarlar ı verip kulübü durduk yere zarara uğratan bu becereksiz yönetim mi yapacakmış yeni stad.? Güldürmeyin beni.! |
arena demesekkkkk şayet yeni stad projesi hayata geçerse benim bu durumdan bi endişem var,1988 yılından beri yeni açık tribünün müdavimi olan bendenizin gözlemimi söyliyim "KARŞIMIZDA EN SOMUT VE TARİH OLARAK EN YAKIN ÖRNEK ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI FAKAT İÇİNDE 52 BİN KİŞİ ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK MAÇ SEYRETME DERDİNLER,TARAFTAR RUHU KALMAMIŞ,KOMBİNE BİLET FİYATLARI HALKIN ORTA VE ALT KESİMİNDEN İYİCE UZAKLAŞMIŞ,TAMAMEN TİCARİ METAYA DÖNÜŞMÜŞ SEYİRCİLERİ,SEBEP BASİT FB YÖNETİMİ STADA ÇOK PARA HARCADIK DİYOR,BJK DE BÖYLE DAVRANIRSA NE OLACAK?NERDE KALIR HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİ? |
super olur walla... |
inş... umarım inşaası çabuk biter...önümüzdeki sezona razıyızda bir sonraki sezonn aslaa... |
Alıntı:
|
bitmez bu haberler...stad yapılsın görelim... |
bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi biraz hayal gibi umarım becrebilirler.. |
evet evet bu olsun böle olsun......hatta daha güzeli olsun:D:D |
fulyayı batıran bu beceriksiz yönetim stad projesini de tamamlayamaz stad bitmeden gelirlerin çoğunu iptek altına aldırır bunlar |
Alıntı:
:D:D |
benhiç inanmıyorum yaaa. |
schalke arenanin 2 sokak asagasinda oturuyom süper arena |
ben tarihi inönü stadından wazgeçmek istemiyorum ayrıca aynı ses atmosferi oluşur mu diye düşünüyorum ve trübünler sahaya şuankinden biraz daha mı uzak bana mı öyle geldi ? |
Böyle bir stad yapsınlar kadın erkek yaşlı çocuk maça gelir. Bende en az 10 yıllık kombineyi peşin alırım :) |
stadın hangi stada benzediği veya kaç kişi olduğu beni hiç ilgilendirmiyo beni tek ilgilendiren konu kapalıya loca yapılmamasıdır.eğer kapalıya loca yaparlarsa hiç yapmasınlar stadı daha iyi.ayrıca stadın akustiğinide göz önünde bulundurmalıyız inönünün akustiği mükemmel ve bozulmaması gerekir!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hiç farketmez kartal uçacaksa gökyüzü soğukmuş sıcakmış, kapalıymış açıkmış farkmaz her yerde imrendirir kendine. İnönü Arena gibi olmuş olmamış ne yazar? Kartalın ait olduğu yer göklerdir ^^ |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |