![]() |
beşiktaş fb derbisine hangi futbolcu damgasını vurur bence holosko damgasını vurucaktır gol de bekliyorum holoskodan. |
Kazanalımda kim damgasını vurursa vursun.İnşallah damgayı Beşiktaş'ımız takım halinde vurur. |
Holosko atada bilir attırada bilir,Nobre ve Holosko elbette önemli oyuncudur. Ama bir Delgado varki,oynadığı zaman yaptığı çalımlarla mükemmel adam eksiltiyor verdiği paslarla takımı pozisyon zengini yapıyor. Delgado oynayınca Beşiktaş`ta oynuyor bu yüzden Delgado kilit oyuncu olabilir. |
Alex ve delgado işi çözecek adamlar olucak bence hangisi 1 adım önde olursa hangi takımn hücumcularıda bu ikliliden birinin futboluna ayak uydurrsa galip gelen takım o takım olacaktır... |
Delgado-Cisse,Alex-Aurelio...Kilit oyuncu bunlar bence... |
http://xat.com.tr çok güzel bende bir kara kartallıyım herkez bir gün karakartalı tutacak girin çabuk olun |
bu maca bence devans oyuncularimiz damgasini vuracak ibrahim toraman tabi ki rustu ile ilerde nobre ve holosko nun ağirliklarini korlr insanlah yenilirsek artik şampiyonluk ta zor olcak cunku o moralle bide sivas maci var işimiz cok zor be ama insanlahhh rahat atlatiriz bu derbiyide sivasi rahat gecek o moralle |
takim olarak hem maca hem de fenere damga vurcamiza inaniyorum |
fener zenci sever... Tabiki Cisse... |
NOBRE - NOBRE NOBRE ŞIK ŞIK NOBRE - NOBRE NOBRE ŞIK ŞIK |
hoolooossskooo |
bence cısse hırs yapıp maça damgasını vurabilir ama holosko delgadoyu unutmak mümkün deil |
serdar kurtuluş-ibrahim toraman |
bence ezikbahçe ve BEŞİKTAŞ maçında damgayı vuran isim MERT NOBRE VEYA HOLOSKO olur. saldır beşiktaşım oleyyy |
Gol yemezsek,kesinlikle kazanırız.Çünkü,mutlaka gol atarız öyle ya da böyle...Holosko ve Cisse daha ön planda... |
bence delgado holosko ikilisi maça damgalarını vururlar. |
hepsı damgasını vuracak.herkes konusacak bızı ve butun futbolcularımızı.bız bır ekıbız tek kısının basarısı bızı bır yere goturmez.o yuzden hep beraber.sampıyon kartal en buyuk kartal |
Holosko ve Kezman |
holosko ve delgadonun yaptığı ortalarda edunun iki gol at bizi galibiyete taşıyacağını seviyorum maça edu damgasını vurur |
tum takim , a dan z ye.... |
bakini hataları ve hakem |
bence maça damgasını hakem vurur yine hakkımızı yerler dua edelimde adam gibi yönetsin maçı |
holosko... |
cisse ve mati |
herkes holosko nobre alex malex diyor oysa kimse şunu hesapa katmıyor... fenerin hucum gücü genellikle alexle başlıyor ama onun öncesinde iş mehmet de bitiyor.. pekiz bizde işe oyun kurucu ve kesici cisse top onları geçse bile onun arkasında aslanlar gibi toraman ve gökhan zan var bu ikili beraber oynadığı sürece takım kolay gol yemez ama bu maça damgasını vurmasını beklediğim 1 adam var oda rodrigo alvaro tello... çok etkili bir sol ayağı var uzaktan etkili ve güzel şutlar çıkarabilior eğer fenerin savunmasını ceza alanında deviremezsek çözüm uzaktan yoklamak olacaktır bunuda en iyi yapacak olan oyuncumuz tellodur... |
kazanalım gerisi gelir sat, yeter ki kasanalım |
Başta holosko sırasıyla nobre ve rüştü tabi cisseyi unutmamakl lazım ama hepsi bugün tarih yazacak |
Maçın Kilit adamı bizde delgado-tello-cisse eer delgado oynayamazsa(alllah korusun) cisse onun açığını kapatır tello saten 2 kişilk oynuyor ibonun yerinede kendi için bide:D tello nun güzel ve sert ortaları delgadoyla birlikte golleri getiri vede maçı yha 2-1 yada 3-1 alırız:D benim tahminim |
4-1 alcaz maçı nobre 2,holosko ve ib.toramandan goller gelcek sonra güle oynaya bitircez maçı |
kazanalımda kimse vurmasada olur:D |
bakı guzel damga vurdu |
Türkiye`de Saat: 15:08 . |