![]() |
Fener maci icin kim ne iddasina girdi... meshur geyiktir... Fener yenerse isyerindekilere baklava + borek alacam.. Besiktas yenerse fenerliler alacak... Beraberlikde cinconlular... Siz de ilginc iddalar varmi... |
hay gözünü seveyim benim için açtın sanki :D arkadaşla kumru menüsüne iddaya girdik hocamızla kolasına iddaya girdik haydi kartallar iddaalarım için yenin :D |
ben turkiyenin tamamiyla iddaaya girdim bu maci kazanirsak besiktasim sampiyon olacak diye |
Hadi kartallarim, cigeri bes para etmez adamlara karsi bizi mahcup etmeyin... Adami katil etmeyin ulan... |
Ben iddaya girmedim çünkü iddaya girdiğim zaman takım kaybediyo . |
3 kişiyle iddaya girdik 1.yemeğine ama mekan kararlaştırmadık arkadaşa şimdiden acıyorum boğaza bir balığa gidelimde versin 300kağıt hesap beter olsun nede olsa febeli 2.annemle ayakkabısına 3.alt komşumla girdik kaybeden diğer tarafa bir takım jant alacak beşiktaş bu maçı alacağı için içim rahat yarında bi kaç idaaya girerim bu fenerliler varken insanın çalışmasına gerek yok valla |
Valla bende akrabalarımla ne forma alma iddialarına girdim haydi kartalım yen su feneri hem sen hemde biz kazanalım:) |
öğretmenlerle yemeğine! bir forumda ise avatarına! o yüzden yenilme ihtimalimizi düşünemiyorum , sanırım foruma 1 hafta boyunca girmem :D |
İddasına girilecek bi maç değil bence.! Yüksek ihtimalle beraberlik maçı bu.! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:55 . |