![]() |
Aman geri yaslanma... Fener bjk macinda bence 30-60 arasi besiktas bir gol atacak... Hoca aman takimi geri yaslama... Sevilla da ayni hataya dustu... Bu sezon kac macda bu yuzden diken ustunde mac oynadik... Arkadaslar golden sonra hep bagirin.... Saldir besiktasim oley... Saldir besiktasim oley... Dolayisiyla maci 1-0 garanti veya 2-3 olursa kaymak olur.... |
ilk gölü biz atmalıyız ve 70den sonra atmalıyız beşiktaşın golü bulduktan sonra defansa yatacağı kesin maalesef böyle bir hastalığımız var defansa yatmayıda beceremiyoruz adamlar defans yapan takımların üzerine çok iyi geliyorlar bizim için en hayırlısı golü geç bulmak |
abi su fenere karsı baskılı baslasak ve sonra kontrollu futbol ve kontra ataklarla 4 5 tane atsak ne güzew olur ya düşünsenize maç 5 0 bitmiş ulan varya.... ********im yer yerinden oynar |
Alıntı:
|
hoca yaslamıyor ki futbolcuları geri,psikolojik herkes geri çekiliyor nobre bile ceza sahasına yakın,eğer böyle yaslanırsak 1-0 ı korumak için falan kesin gol yeriz |
ınsallah seslerıde kesılır ne gusel olur |
ben simdiden diyim biz Gs karsi aynisini oynicagizz..biz 90 dakkika yaslanicagzz ve sadece kontra oynicagzzz |
vallah ben rüyamda 5-1 gördüm :D inşallah rüyalarım gerçek olur.! :) |
derbide yapılacak en büyük hata bu olur... |
Alıntı:
chelseadan önce biz atarız 5 i onlarda geliştirir :D |
Türkiye`de Saat: 08:10 . |