![]() |
Aman dikkat Nobre! Aman dikkat Nobre! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...5_NOBRE280.jpg Bobo'nun cezalı duruma düşmesinin ardından Beşiktaş teknik heyeti, Nobre'nin üzerine titriyor. 29.3.2008 Bobo’nun cezalı duruma düşmesinin ardından Beşiktaş teknik heyeti, Nobre’nin üzerine titriyor. Ceza sınırında bulunan Brezilyalı yıldızın yokluğundan çekinen Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe karşısında sarı kart görmemesi için uyarıda bulundu. Yıldız oyuncu da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a kontrollü bir maç çıkaracağının sözünü verdi. Sambacı, “Geçen sezonki kupa maçında Fenerbahçe filelerini havalandırmıştım. Yine aynı başarıyı tekrarlayacağıma inanıyorum” diye konuştu |
bizde sana inanıyoruz nobre......çok şey yaparsın sen.....bitanesin sen...... |
nobre aman abi sakın sarı görme sivas da ne yapacaz biz :S |
gergin maç olacağı kesin..tahrik hat safhada olacak umarım onlara uymayız..özellikle nobre.. |
nobreye güveniyorum yüreğiyle oynayacaktır |
Diken üstünde ve rahatsız oynarsa verim alamayaız bi futbolcu rahat olucak. Aman itmiyim aman tutmiyim derse diken üstünde işimiz zor. |
Nobreye bu maçta her türlü güveniyorum.Golünüde atacaktır,kartınıda görmeyecektir...Sorumlu bir futbolcu nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranması lazım bu maçta,olası bir kart görmesi halinde Sivasta işimizin çok zor olduğunu o da biliyordur...Ona göre davranacaktır,şüphem yok bundan.Ama Luganoya dikkat etmeli hakem,Nobrenin kart görmesi için uğraşacaktır,tahriklere başvuracaktır.Her türlü pislik beklenir onlardan... |
yüreğin yeter... sana güven sonsuz..bi gol yazda ezikler ne kaybettigini görsün |
Nobre dikkatli olursa sorun çıkmaz ama ezikler onu kızdırmak için ellerinden geleni yapıcaklar |
umarımezikler tahrik etmezlerde güzel bi maç çıkar ortaya ve biz alrız inş maçı:) |
Türkiye`de Saat: 05:01 . |