![]() |
Eziklerin Maçına Gelenler,İzleyenler Lütfen Gusul Boy Abdesti Alsın!!! Arakadaşlar kusura bakmayın ama sadece maça gelen arkadaşlarım arasında boyle bi konu açma kararı aldık ve bugun ki eziklerin maçına herkes gusuıl boy abdesti alıp tertemiz hijyenik gelmelerini istiyoruz belki saçma ama en azıdan maç öncesinde ve maç anındakı dualarımızın kabul olması için gerekli diye düşündük Anladın Sen Onu;) onaylayanlar Taki Bjk - Kadir NbaCem - Cem |
Alsak ne olurki maçta yine bozulacak :D :D |
evet katılıyorum konnuya.... erçektende tertemiz gidersek binlerce kişi etkili olur.. ayrıca maçta nasıl bozulacakki ben onu anlamadım:D |
sağol adaş ya bencede herkes temiz olsun :D:D anladınız siz onu;) ellerimiz eldivenle hiç olmadığımız kadar hijyeniğiz :D:D |
Alıntı:
|
Eline,Diline,Beline sahip ol Hacıbektaş |
Gusul abdesti alıp gitceniz sonra maçta küfür ediceksiniz.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu .... o zaman maçta küfür de etmeyin bari bişiye benzesin |
Alıntı:
küfüre karşıyız biz beşiktaşlıyız:D:D:D |
:D gülerim ben buna kadir küfüre karşımıyız. foruma son koyduğun bi marş vardı hatırlıyorsan herkes ezberlesin fener maçına diye. hiç küfür yoktu değil mi? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:36 . |