![]() |
rezalet budur 8 dk uzatma var atak yok bir sey üstüne atak giyorsun beşiktaşlı futbolcular 2 golü yediler maç onlar için bitti yaa 8 dk uzatma var be kardeşim dile kolay insan baskı yapar atak oynar nerdee bir beşiktaşlı olarak utandım yerin dimine girdim bir an aklıam biz bu takımla mı şampiyon olcaz dedim yaa |
BEN BAKININ BU ÜLKEDEN KOVULMASINI ISTIYORUM, BU SEREFSIZ....................... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipin YÜZÜNDEN KACAN 2 SAMPIYONLUK YETER ARTIK BEEEEEEEEEEEEEEEEEE PATLICAM YA BÖYLE BIR MAC MI OLUR? ISTANBULUN TEYZELRERINE YENILDIK VE BIR BESIKTASLI OLARAK SORUMLU OLAN SEREFSIZLERIN KELLESINI ISTERIM |
ya bız bu gıdışle ts olacaz teknık kadro berbat yonetım berbat oyuncular yetersız daha ne olsun |
hoca berbat futbolcular berbat başka bişi değil ruh yoklar ya dilek olay ya 8 dk uzatma var insan bi caba gosterir goll atmaya oda yok ya ruhsuzlar resmen ya bole fırsat kaçırılır mı yeter artık yani bıcak kemiğe danaydı artık |
rezil ettiler rezil ellerine yüzlerine bulaştırdılar |
heriflerde ruh yok bunların yüzünden bide çay ocağında kavga ettik eziklerle allah hepsinin belasını versin. |
BIZ BU TAKIM ICIN ÖLMEYI GÖZÜNÜ KOYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, ALMIS OLDU PARANIN KARSILINDA ÖLÜMÜNE OYNAYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, PITBULL GIBI OYUNCUNUN VEYAT TOPUN PESINDEN KOSAN FUTBOLCU ISTIYORUZ |
takim resmen rezaletti bugun bizim inandigimizin yarisi kadar kendilerine inansalar kazanirlardi bu maci |
İyiki daha uzamadı,yoksa neler olurdu bilemiyorum!..Allahtan fenerliler maçı bıraktıda farka gitmediler!.. |
inanmak başarmanın yarısı...ne yazıkki inanç yoktu :( |
oLmaz böyle şey olmaz. rezalet demeye bin şahit lazım olmaz ya olmaz üç puanın hesabını istiyoruz...ben futbolcu olucam benim arkadamda öyle taraftar olucak önümde ki Süperinde ötesinde olsa tek geçerim ya.oLmaz abi işiniz ne sizin ya parayı indir başka bişi yok bu sene olmadı sene tepkimizi gösterelim |
hoca kötü yönetime söyliycek + bişeyi olan yok snırsam? oyuncularn hali bgun ortada........... daha fazla söze gerek yok yıldırım demirören yeter daha serti yıldırım demirören s...... gitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt |
bırakın yha bunların hepsi ruhlarını satmış daha ertuğrul hoca maçtan sonra şampiyonlukdan bahsediyor |
arkadaşlar futbolcular kötü evet ama şunu çok iyi anlamamız lazım GEMİYİ EN SON KAPTAN TERK EDER. neymiş demirören hastalanmış. hocam öleceksen orda öl ama bjkı orda sahipsiz bırakma. madem gittin hiç dönme. yenilince git kart görnce hakeme laf et. ligten çekilcez de paf takım de. ya lafının arkasında dur yada takımın başında. orda ölmek herkeze şerefe olmaz. bu takımda yöneticiler ilk sıra futbolcuların %90 ı iiiikinci sırada gitmezse ne yazıkki ts gibi olucaz. tek kalması gerek ertuğrul sağlam.. şimdi ertuğrul hocaya laf sölemeyin sakın adam daha ne yapsın allah aşkına. maçı bırakığp giden başkan ve yüreksiz haysiyetsiz futbolcular topluluğu var elinde. hani yenilmekte var fb bu köy takımı değil. ama haysiyetinle şerefinle yenil. takımın başında duramayan FB YEDEK KULUBESİNİ TRANSFER EDEN başkan bjk başkanı olamaz. tek adam gibi adam ERTUĞRUL SAĞLAM. |
ruhsuzlar maçı kazanmak için hiç birşey yapmadılar. |
eee sezon başından beri herkez sol bek sağ açık ve DEFANS diye yırtınıyo alınan adamlara bakarmısınız=diatta,yozgatlı,gordon hiç biri yaramıza merhem olamadı olabilecek kapasiteye sahip futbolcularda değil böyle transfer politikası uygularsan sonucun rezalet olması kadar doğal bişey göremiyorum.(üzülmez beşiktaşa geldiğinden beri bir tane safkan sol bek alınmadığını ve bu süre zarfında beşiktaşa 100den fazla futbolcu geldiğini biliyo muyuz) |
yeterbe artik kurus umudum kalmadi..coktum artikya...ya allah belasini versin bjk li tum futbolcularinda o hakeminde..sinirimden agladimya... biz bu takimi bukadar severken 2kuruslukta bjkli futbolcular severdi alirdi bu maci... ama dogruya dogru KALITE farki vardi!! |
bızım gıbı taraftara bunu yakıstırdılar.sagolsunlar yollarıda acık olsun.sebep olanlar allaha yakın bızden uzak olsun |
seneye lucescu ile anlaşıp transfer çalışmalarına şimdiden başlasalar süper olur ya yoksa bu ertuğrulla trabzonspor yolunda hızla ilerliyoruz |
Alıntı:
|
DOĞRUSUN BU GOLÜ FBLİLER YESEYDİ 8 DAKİKA BİZİ BOĞARDI BU İLK DEĞİL GEÇEN HAFTAYI HATIRLAYIN SANKİ BİRLERİ DÜĞMEYE BASTI BİZİM TOPCULAR DURDU DAHA ÖNCEKİ HAFTALARDAKİ KAZANMA İNANCI 2 HAFTADIR YOK ARTIKDA GELMEZ BİZİM İÇİN HERŞEY BİTTİ |
Türkiye`de Saat: 22:22 . |