![]() |
bunu yazmayı unuttum ibrahim toramanı sağbek oynatmak futbol adına bi katliamdır serdar kurtuluş kenarda oturuyo onun yerine toraman oynuyo olmaz böyle bişeyyy. |
Sonuca bakalım lütfen. Ezik dediğimiz adamlar harcadı bizi mekanımızda. Madem çok iyiydik neden bu hallere düştük bunu öğrenelim? Neden maçtan önce takım hakkında yorum yapmıyorda Fenerbahçelilere laf atıyor? Yenildik evet eksik bir şeyler varmışki yenildik. Yüz gülüp gülmeme işi değil bu birlik beraberlik istek işi ama yapmadılar bunu ayakta yediler bizi yine de hala BEŞİKTAŞIZ biz. |
Ruhsuz futbolcu ve hoca istemıyoruzzz.. |
yinede oyuncular gelir gecer..EN BÜYÜK BJK NİN ADI KALICIDIR YENSEDE YENİİLSEDE KALBİMİZDE KAZILI Bİ KERE |
Alıntı:
|
BIZ BU TAKIM ICIN ÖLMEYI GÖZÜNÜ KOYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, ALMIS OLDU PARANIN KARSILINDA ÖLÜMÜNE OYNAYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, PITBULL GIBI OYUNCUNUN VEYAT TOPUN PESINDEN KOSAN FUTBOLCU ISTIYORUZ |
Alıntı:
|
Alıntı:
Basit değil gayet adil düşünüyor. Herkesin dikkatini hatta nefretini çekmek daha mı mantıklı geliyor sana? |
hiç bir şey bizi yıldıramaz...sonuna kadar bjk liyiz... fener bizi kıyamaz...taraftar her zaman takımının yanında... ama bizimde gülme zamanımız geldide geçiyo...birileri duysun bizi... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:01 . |