![]() |
Fenerbahçeyi Tebrik Ediyorum . güzel futbol izlettirdiniz teşekkürler alex kornerlerde yavaş davranman dışında ( küfürlerim seninleydi ) futbolun süperdi gökhanın yarısına gelmene rağmen süper bi gol attın fenerbahçe kabul edelim bizden çok çok güzel oynadı . tebrikler . |
akilli oynadi bence okadarda guzel sayilmaz ama gokhan o golu oyle bir yedirdiki fenerin tam istedigi duruma geldi mac bence en buyuk hata gokhan zanindir bu mac icin gecen sene oldugu gibi |
Güzel oynamadılar,sadece akıllı oynadılar.Gerekeni yaptılar,kazanmaktan başka çaresi olmayan bir takım vardı karşılarında,yani çok stresli bir takım...Onlarda herzamanki gibi çift ön liberoylan oynayıp,kezmanla alexi ilerde tutup kontra golleri aradılar.Ve nitekimde goller geldi.Belki çok daha farklı olabilirdi onlar adına,becerikli olabilselerdi.Biz ise onların ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey yapmadık!..Bizi inönüde yenmeyi bir kez daha başardılar,ne yapacaz zorda olsa tebrik edeceğiz.Kesinlikle gönülden değil,zorunluluktan.Bizim topçular yüzünden!.. |
bu maçta onların çok ii oynadığını söleyemessin bizde ii değildik onlarda ama bizim 2. yarıda ataklarımız daha çoktu üstün bi futbol oynamadılar |
yha gidin yha batuhn'ın pozisyonunda penaltı verilmedi fener demeyin yha allah aşkına |
Alıntı:
|
Doğru söze ne denirki..! |
yeter artık olmaz yaniiii..! |
resmen saçmalık kapatın bu konuyu ya ne tebriği hakemle maç aldılar işte |
haklısın veysel kardeş... |
yapmayın arkadaşlar fener top mu oynadı ya? sewilla maçında oynadıkları futbolun yarısı warmıydı ? fenerin en kötü zamanın yakaldık.ona ragmen ynede yenemedik. |
Alıntı:
|
weysel...forumda böyle şeylere hiç gerek yok bence.oynayan oynadı maçıda aldı..neden tebrik edelimki..maçra bir sürü chelse forması giyip gelen renktaşlarımız warken şimdi burda onları bizi yendiler diye tebrik etmek doğru değil bence... forza chelse diyorumm zaten herkezin sinirleri bozuk.açmayalım böyle konular |
Alıntı:
bende forza chesea diyorum ama sadece bu maçta fener güzel oynadı . |
nasıl bişey bu ya tebrik ediyor veysel kardeşim çok tebrik ediyosan o takımı tut.her takımı tebrik ederim ama feneri tebrik etmem.nasıl beşiktaş aşığısın.daha önceden konuşalarımızdan biliyorum çok iyi bi beşiktaşlısın ama bu konu yu açman çok gereksiz.ayıpladım seni.. |
bırak weysel oynadıysa oynadı..tebrik etmemeliyiz bence |
Son yıllarda fb ile her maçımız ölüm kalım maçı oluyor ve iyi oynamamıza rağmen yeniliyoruz sürekli. 4-3 lük kadıköy galibiyetinden sonra hep iyi oynayan pozisyon bulan biz oluyoruz ama adamlar şanslı ve doğrusunu sölemek lazım çok akıllı transferlerle kaliteli takım kurdular ve kalite kazanıyor. bizimkiler bakıyor alex kezman anelka her maçta birisi atıyor. Umarım bizimde iii bi takımımız olur bir gün. baki ve ibrahim üzülmez yerine ii ve kaliteli adamlar alabilirsek gelecek sezon şampiyonluktan bahsedebiliriz yoksa herşey hayal. |
saçma bi konu ..fakat fenerden bahçe TOPu kim iyi oynayabiLirki hayt tecrübesi :D |
bizde bole futbolcu yonetim hoca olduktan sonra daha cok tebrik ederiz rakip takımı |
konu kapatilmali |
yaw maçı yerinde izledimde fenerde topmu kaldıki iyi oynasın sacma bi yazı onlar kimki hekemle aldılar macı |
valla arkadaşım ya hakemle aldılar maçı |
Diğer herşeyi geçelim ; Tribüne 8 işareti yapan bir futbolcunun mevcut olduğu takımı tebrik edemem k.bakmayın. İsteyen istediği kadar tebrik edip alkışlamakta serbest. İyi tebrikleşmeler. |
Adamlara tüm maç küfrettik yabancı madde attık. Bizden akıllı oynayıp bizi yendiler. Ama bu foruma gelip de TEBRİK yazmamak lazım. Sinirim zaten bozuk, daha da bozmayın, tebrikleri kendinize saklayın. Hakemle kazandılar filan yazın! |
Konu kapandı. |
Türkiye`de Saat: 00:06 . |