![]() |
inönüdeki tura sen yalnız çıkarsın + hayal gücünden bayaaa etkilendim |
şampiyonluk imkansız bundan sonra 3. başarı |
futbolcu coklugna gerek yok onemnmli olan yurek bu macta hıc kimse yurekten oynamadı |
bende inanıyorum nedense. Beşiktaşlılara bile komik gelecek belki ama hala şampiyon olabileceğimize inanıyorum. inanmayan gölge etmesin demiyorum. inanmayabilirsiniz , nedenini bilmiyorum ama ben inanıyorum. |
Matematiksel olarak şansımız devam ediyor,bu sözden ne kadar nefret ederim bilemezsiniz:)..Bu söz şimdi bizim için geçerli.Kendi sahamızda geçen sene vermiştik şampiyonluğu yine bu takıma ve o maçta oynayan futbolcuların yarısından fazlası hala bu takımda.Ve bugün sahadaydılar,ama ruhları yoktu sahada.Biraz onur,biraz gurur olmaz mı insanda yaa.Bu kadar mı aciz olur bir futbolcu topluluğu!..Diyecek o kadar şey varki aslında futbolculara,terbiyemiz müsade etmiyor ona!..Sonra ben nasıl şampiyonluğa inanıyorum diyebileyim,inanın 2. olursak havalara uçarım... |
hayal gormek bunlara gulerım sadece artık gokyuzunde gezmeyılım arkdslar ayaklarımız yere bassın acı ama gercek bu adamları bızı mabedemızde ezdı resmen sampyıonluk felan hayal kımse kımseyı kandırmasın !!! |
tatlı rüyalar...2.bile hayal... |
hala umudu olan varmı yaa inanmıyorum böyle bişeye olmadı işte kabul edin |
feneri yenemeden şampiyon olsak ne yazar olmasak ne yazar kadro kalitesi önemli değil önemli olan inanç beşiktaş ruhu,beşiktaşlı duruşu 2 yıl önde kalecisiz feneri nasıl yendiysek hem hakemide yenmiştik öyle böyle yeneceksinki şampiyon olasın birsürü işe yaramaz futbolcu dolu hiç biri beşiktaşın futbolcusu değil UNUTMAYIN BU FUTBOLCULAR BİZE 8-0 I YAŞATTI bunlardan hiç bişey olmaz bi heves yaşattılar heyecan yaptılar okadar! |
Saçmalamayın ya ne şampiyonluğu.? Ligi ilk 3 ün içersinde bitirebilirsen öp de başının üstüne koy önce ..! Sonra şampiyonluğu hayal etmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.! |
Türkiye`de Saat: 05:47 . |