![]() |
benim umudum yok... |
çözümse: bu kadar kredi tanınan, yıllardır bir düzen oturtamayıp,Beşiktaşı gerileten, yeri gelince davranışlarıyla Beşiktaşı küçük düşüren yönetici abilerim gidecekler.. ertuğrul hoca ya da şans tanınmalı. kötü oynadıkları için takım arkadaşlarına bile dalmayı düşünecek kadar BEŞİKTAŞLI , nouma gibi en az 1 kişide olması lazım. ibb maçı ve bu maçta tribün açısından aksilikler olmuş olsa da , en masum bizleriz,sezon başından beri emek veren kardeşlerimin emeklerine sağlık.ite kaka bu kadar oluyor. bizler değil bizleri bu hale getirenler utansın |
sampiyonluk hatta lig umrumda degil ama bu fenere yenilmiyecektik kardesim,eziklerin diline dusmeyektikkkkkkkk |
Alıntı:
|
olamaz |
Alıntı:
bende anlarim futboldan ve bu yazdigim adamlar alinmadan ben dua ettim INSALLAH almazlar diye. Herseyin basi HOCA,aliyor suclu oluyor Baskan almasa,almadin oyüzden olamadik sampiyon oluyor.daha böyle cok isim sayabilirim senin gibi ama uzatmayayim.Bugün Gordon oturuyor Hocanin yaninda Baskan mi Oynatcakti? Neyse Saygilar. |
güldürmeyin insanları bitti kardeşim biri bu konuyu açan arkadaşı uyandırsın bitti sonuç kocaman bir 0 |
ne sampiyonlugu hayal mi goruyorsunuz bu saatten sonra kimse bize sampiyonlugu vermez.millet besiktas mi eline gelen firsati geri tepsin.sen evinde feneri yenemiyorsan artik sapiyonluktan soz edemezsin.KOCAMAN BIR GECMIS OLSUN BIZE. |
feneri kendi sahamızda yenemiyoruz, sivas ı deplasmanda nası yenicez? orta sahada pres yok! nobre gibi bi adam lazim ortaya delgadoyu rahatlatacak.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:47 . |