![]() |
kartal vazgeçmez. arkadaşlar rezalet bi derbi izledik + 8 ataqın t si yok çok hata yaptıkmı bilmiyorum ama futbolcularımızı beqenmedim derbide açıkcası rezalet bi derbiydi.üç puan gitti yiNe bu sene biraz zor şampiyon olucaz gibi geliyo inŞ rakiplerimiz puan kaybeder.ki onların puan kaybedeceqini hiç düşünmüyorum.kadroda da sorunLar var cissenin yerine adam yok işte baki oynamıyo resmen rakibe pas atıyo gibi sorunLarımız var.ama enN öneLi olan siz? umudunuzu kaybettiniz mi siz bu sene şampiyon olamayız dediniz mi siZ? herşey bittiqini düşünüyomusunuz..? evet sizler neler düşünüyosunuz |
Ben öbür tarafa yazdım canım Manisa maçına tura beklerim diye. ŞAMPİYON OLACAĞIZ bitti okadarrrrrrrrrrrrrr |
yola devam tabiki vazgeçmek yok herşeye rağmen benm için kartal tek bende umut var |
ya biz vazgeçmesek nolur futbolcular geçen hafta vazgeçmişti bence. |
futbolcuların mükemmel mücadelesini gördüğümden beri şampiyon olacağımıza inanmıyorum... |
beşiktaş şampiyon olamaz ..... hala umudu wrsa yüzünü yıkasn derim.... ztn bu futbolla olucaklarsada olmasınlar rezalet. |
Şampiyonmu???Bu saatten sonra şampiyonlar ligine kalırsak yatıp kalkıp dua ederim.Maalesef ama maalesef olay bu...Topçular bare bunu başarsınlar,o kadar acı yaşattılarki bize bir sene içinde bare ikinci olup kendilerini sevindirsinler,kendileri mutlu olsunlar!..Taraftarı geçtim artık,anladımki bunlar bizi mutlu edemez...Bu maçtada böyle bir oyun ortaya koyuyorlarsa cidden yazık.Oyunu bıraktım,mücadele bile etmediler yaa,bu kadar olmazki... |
kupa gitti sampiyonluk gitti bare avrupa gitmesin ;) |
beşiktaş bugün herkesi çok büyük hayalkırıklığına uğrattı gerek oyuncu olarak, gerek taraftar olarak(sahaya atılan yabancı maddelerden bahsediyorum) futbolculardan daha fazla çaba göstermelerini beklerdim...sanki yüreklerini koymadılar maça, birde gol yiyince maçı iyice bıraktılar, taraftara gelince; hani fifadan tebrik kartları alan beşiktaş taraftarı nerde!? sahaya pet şişe atarak takım desteklenmez...taraftar dediğin 12. adamdır sahada bizim taraftar baştan kırmızı kartla oyun dışı kaldı..çok yazık oldu dönüm maçını kaybettik bu moralle ve bu futbolla beşiktaş bu sene başarılı olamaz bence...! |
Alıntı:
|
giden gitti zaten hep kaybeden olduk demirören dönemınde artık dur demenın vaktı geldı hatta gecıyo... |
aklım bir yıl önceye gitti yenildiğimiz fener maçı sonrasına.Herkes şu gitsin bu gelsin diyordu,tarih tekerrür etti,demirören gitmedi birtek,gitmezse aynı yazıları seneyede yazarız |
umut falan beslemeyin artık kısacası en azından hafta sonları maç izleme zahmetinden kurtudum şu bahar mevsiminde |
olmadı arkadaşlar bu kafayla 7 sene daha olmaz.o kadar açız ki, her şartta umutlanıp ya allah bismillah misali...hepimiz böyleyiz. sezon bitti. geleceği kurtarmaya bakalım.. kenetlene kenetlene akraba oldu 20mil.beşiktaşlı ,taraftar daha ne yapsın ulan! Başı eğik olmasın hiçbir Beşiktaş lı nın. en masum BİZ leriz. |
bu yönetimle zor arkadaş...futbolcularda stresten bitmiş... hepsi amatör bunların... |
şampiyonluk gitti arkadaslar...boşuna ümitlenmeyelim fener maçında defans oyuncuları maçı büyük ölçüde belli etti..fenerin gs nin defans oyuncularını bi düşünün bide bizim defansa bakın... onlar puan kaybetmez kaybetseler bile bizim takım bütün maçlarını alamaz.. |
benki geçen sene bile son ma.lara kadar şampiyonluktan umudumu kesmemiş biriyim ama...artık bitti...hiç umudum yok hemde hiç....:( |
kusura bakma ama bu kartal kafa üstü çakıldı |
Ya bırakın ne şampiyonluğu bu futbolla kafamı geçiyorsunuz |
bu hakemlerle zor dostum zor.... |
taraftara kızamıorum. ilk 20 dakika top bizim taraftan çıkmadı. futbolcular öle ruh gibiydiki onlarda mudahale etmek ihtiyacı duydular. tabi buna alexin tiyatro gücünü katmamışlardı.. keşke sağlam bişey atsalardıda ... şöle öldürücü bi darbe... |
Hala ne şampiyonlugundan bahsediyorsunuz ya kafanızmı iyi sizin.Hakemi fln bırakalımda ilk önce cuvaldızı kendimize batıralım.Dunki mac neydi öyle hayatımda gördügüm en kötü besiktas taraftarı bu kadarmı destek verilir takıma ! .. onuda gectim sampiyonlugu bırak uefaya gitsek iyi olucak . futbolcuların BİR tanesi besiktaslı degil ! .. alexin 2nci golunde biri arkadan celme takıp düsürüyor pozisyon devam ediyor sonra bi bakmısız alex ayakta golu atmıs peki onu düsüren arkasından koşan adam nerde yoook şaşırdık dimi :) .. baki artistlik hareket yapim derken topu kaybedio bi bakmısız gol şaşırdık yine :) delgado oyunda yok mac sonu alexin formasını almaya giderken gayet canlıydı yine şaşırdık :) ..rüstü desen mac bitti 30bin kişinin kahroludgu stadda tüm fenerlileri öpüp yalıyor .. bunlar anca trabzona oynarlar kac defa söylendi fenerli futbolcu istemiyorz .. YÖNETİMDE HOCADA RUHSUZ FUTBOLCULARDA DEFOLUP GİTSİN BU TAKIMDAN .. he tabi hakemede bir diyecegim var colugun cocugun varsa okula nasıl gidecekler hiçmi sızlamadı icin ANAN bile üzülmüştür ! .. penaltımızı vermezken dudukleri ona calarken gayet iyiydin dimi bravoo[/size] |
Umutsuzum tek umudum Demirören ve yönetiminin gitmesidir. |
ruhsuz futbolcularla olacağını pek düşünmüyorumm..biz elbet vazgeçmedik ama asıl vazgeçmemesi gerekenler kafalarında olayı bitirmişler bile!!! |
AQ fb hepiniz O.ÇOÇUĞUSUNUZ |
NEKADAR fbli varsa AQ |
arkadaşlar şöle biraz kendinize gelin yha 5 puan fark war :S uyanın yha :S boş konuşyoruz bnce bu sene 3. lük bile çok zor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:46 . |