![]() |
biri ertuğrulu bu rüyadan uyandırsın beyler |
Ertuğrul Hoca,herkes kabullensin Anadolu takımı hocası.Bunu,herkes biliyor.Tecrübesiz,bir teknik adam. Geçenlerde gazetede okudum,Sağlam'ı Euro 2008'den sonra A Milli takımın başına getirecekler diye.Ne diyelim! Gençlere önem veriyor diyor,Baki'yi oynatıyor,A Milli Takıma seçilen İbrahim Kaş'ı almıyor. Oyuncularımızda Beşiktaşlılık ruhu ve hocamız Lucescu gibi birisi olursa seneye açık ara lideriz. |
Alıntı:
ne yani yıldırım demırorenmı kadroyu oluşturuyor tabıkıde eertugrul hoca kadroyu oluşturuyor ve yapılan değişikliklerı ertugrul hoca yapıor...... |
Alıntı:
ozaman benden sana tavsıye gözlerini hiç açma ... |
bu adam t.d. falan deil gerçektende çok istiyorum başarılı olmasını çok seviyorum kendisinide ama beceremiyor napalım. |
ya ertuğrul hocayı çok seviyorum ama bu takımla bu iş boş hayallere bakar ve biz her sene bu boş hayallere kapılmaktan bıktık ve hayallerimiz boşa çıkınca her seferinde canımız daha çok yanıyor yeter artık bu şekilde demeç istemiyoruz biz gerçekçi demeçler istiyoruz |
çıldırıcam ya siz siparişle mi yazsıyorsunuz yazıları..hala sabredelim diyenler var sabredecek bişey kaldı mı koca sezon bitti gitti..HAKEMLERE SUÇ BULANLARA bişey dicem beşiktaş sahaya çıkar rakibi dağıtır güzel futbol oynar hakem bir iki yanlış kararla takımı yakar o zaman hakemlere kızarız takım berbat oynuyor |
bırak abi kadro kurmayı bilmiyo ertugrul hoca kim ne derse desin i. toroman kanat oyuncu su mu yha :S:S bide şam. kopmadık demiş şam. dğeil 3. olda yat kalk dua et hocam :S::S |
bu mactan sonra şampiyonluk mu hadi oldu diyelim ben bole bir şampiyonluk istemem kardeş bole maçları ruhsuz oynayıp kaybet sonrada şampiyon ol sevinim olmazz arkadaşım istemem bole bir şampiyonluk sevinmemde hiçç |
Alıntı:
:D:D |
Alıntı:
|
rüya görüyorum sandım ama gerçek. bunu da demiş olamazsın ertuğrul |
ya yeter ya bjk deneme tahtasi değil doğru duzgun bir teknik adam ve guzel futbol ve sampiyonluk istiyoruz yeter artik macera yaşiyoruz resmen bu takimla belli bir 11 bile olusmadi olusan 11 in yedekleri yok bile yeterrrrrrrrrrrrr |
ya biz zaten 3 puan kaybettik diye Şampiyonluktan kopmadık Hoca doğru demiş. Biz ruhsuz bi kadroya sahip olduğumuz için Şampiyonluktan koptuk. |
ertgrl sn hoca fln deilsin. |
dogru soylemis sampiyonlugu onlar zaten ruhlarında hissetmedikleri icin kaybetmis olamazlar sampiyonlugu biz kaybettik ruhunda yasayanlar 1 haftadır heyecandan uyuyamayanlar kaybetti |
arkasindayim arkasindan ayrilmayacagim saglam olsun saglam kalsin kim ne derse desin benim icin tras |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya bırakın bu işleri yönetimi eleştirin klup battı gidiyo dünya hcalar geldi dünya topçular geldi gitti elde edilen sadece borç ve prestij kaybı. |
sus hoca sus konuştukca batıyorsun yazık ettin kendinede bizede herkes kaç.ın ayddının girmesini beklerken sen gittin batuhan gibi bi çayklağı aldın senin kanaltların göbeğin işlemezken ileriye oyuncu alsan ne olur defansın çarşı pazar sen forvet aslıyorsun ve özkan gibi o dk kadar en iyi oynayan oyuncunu alıyorsun ben anlamam belki bu işlerden ama dun görüdm ki sende hiç anlamıyorsun |
bu açıklamaların tamamını izledim, kenarda oturan eldeki bu kadroyla ancak bu kadar oluyo dedi. "kadroyu ben mi kurdum lan ertuğrul" demezler mi adama? |
etrtuğrul sen değil misin diatta ve higueni alıp şans vermeden geri yollayan ricoyu takıma kazandıramayan küstüren???yedek kulübünde bu 3 adam olsaydı sahaya bunları sürerdin belki bişeyler değişirdi... |
ertuğrul sağlam ya bırakın bu işleri futbolcu oynamıyosa teknik adam ne yapsın siz önce gidin tello , i.üzülmez ,g.zan ,baki ye yüklenin takımda türk iyi olarak oynayan 2 isim war serdar özkan ve i.toraman.... eyyyyyyy g.zan alex'e o kafa topunu nasıl vurdurdun düşün bakalım....????? |
Çok komik ya! ...Henüz bir şey kaybetmedik :( |
Alıntı:
asıl senın gıbı kafalar olduktan sonra 10 sene şampıyonluk goremeyız merak etme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ne saçmalıyosun hocam gene ya.Nasıl kopmadık Allah aşkına.Herkes işine sarılmış.Her hafta yenerken.Biz liderlikten 4.lüğe kadar düştük.Çok zor olmadı mı yani işimiz |
başka bişey diyemezdi zaten şampiyon olamadık olamıcaz mı dicekti teknik direktör adam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya yönetim iyidir kötüdür , teknik direktör takımı iyi yönetir kötü yönetir bunlar tartışılır ama ertuğrulun şu maçtan sonra cocuk kandırır gibi şampiyonluk şansımız devam ediyor demesi gerçekten acı. Heralde kendisi matematiksel olarak şansın devamından sözediyo çünkü şu oyunla ben beşiktaş haftaya 3 puan alır diyomiyorum ki şampiyon olur diyeyim bunun üzerine birde önümüzde 3 takım var ki liderle puan farkı 5. Şimdi adam gibi adam ertuğrul çıkmış bizimle alay ediyor biz de burda böyle klavye basında yazıyoruz. Eee menajeri kör gordonu avrupanın en iyi transferi diye lanse eden klubün teknik direktörü de uçup giden şampiyonluğun ardından böyle komik bir yorum yapar tabi |
Kalan maçların hepsini al o zaman hocam belki şampiyon oluruz |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |