![]() |
biri ertuğrulu bu rüyadan uyandırsın beyler |
Ertuğrul Hoca,herkes kabullensin Anadolu takımı hocası.Bunu,herkes biliyor.Tecrübesiz,bir teknik adam. Geçenlerde gazetede okudum,Sağlam'ı Euro 2008'den sonra A Milli takımın başına getirecekler diye.Ne diyelim! Gençlere önem veriyor diyor,Baki'yi oynatıyor,A Milli Takıma seçilen İbrahim Kaş'ı almıyor. Oyuncularımızda Beşiktaşlılık ruhu ve hocamız Lucescu gibi birisi olursa seneye açık ara lideriz. |
Alıntı:
ne yani yıldırım demırorenmı kadroyu oluşturuyor tabıkıde eertugrul hoca kadroyu oluşturuyor ve yapılan değişikliklerı ertugrul hoca yapıor...... |
Alıntı:
ozaman benden sana tavsıye gözlerini hiç açma ... |
bu adam t.d. falan deil gerçektende çok istiyorum başarılı olmasını çok seviyorum kendisinide ama beceremiyor napalım. |
ya ertuğrul hocayı çok seviyorum ama bu takımla bu iş boş hayallere bakar ve biz her sene bu boş hayallere kapılmaktan bıktık ve hayallerimiz boşa çıkınca her seferinde canımız daha çok yanıyor yeter artık bu şekilde demeç istemiyoruz biz gerçekçi demeçler istiyoruz |
çıldırıcam ya siz siparişle mi yazsıyorsunuz yazıları..hala sabredelim diyenler var sabredecek bişey kaldı mı koca sezon bitti gitti..HAKEMLERE SUÇ BULANLARA bişey dicem beşiktaş sahaya çıkar rakibi dağıtır güzel futbol oynar hakem bir iki yanlış kararla takımı yakar o zaman hakemlere kızarız takım berbat oynuyor |
bırak abi kadro kurmayı bilmiyo ertugrul hoca kim ne derse desin i. toroman kanat oyuncu su mu yha :S:S bide şam. kopmadık demiş şam. dğeil 3. olda yat kalk dua et hocam :S::S |
bu mactan sonra şampiyonluk mu hadi oldu diyelim ben bole bir şampiyonluk istemem kardeş bole maçları ruhsuz oynayıp kaybet sonrada şampiyon ol sevinim olmazz arkadaşım istemem bole bir şampiyonluk sevinmemde hiçç |
Alıntı:
:D:D |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |