![]() |
sus hoca sus konuştukca batıyorsun yazık ettin kendinede bizede herkes kaç.ın ayddının girmesini beklerken sen gittin batuhan gibi bi çayklağı aldın senin kanaltların göbeğin işlemezken ileriye oyuncu alsan ne olur defansın çarşı pazar sen forvet aslıyorsun ve özkan gibi o dk kadar en iyi oynayan oyuncunu alıyorsun ben anlamam belki bu işlerden ama dun görüdm ki sende hiç anlamıyorsun |
bu açıklamaların tamamını izledim, kenarda oturan eldeki bu kadroyla ancak bu kadar oluyo dedi. "kadroyu ben mi kurdum lan ertuğrul" demezler mi adama? |
etrtuğrul sen değil misin diatta ve higueni alıp şans vermeden geri yollayan ricoyu takıma kazandıramayan küstüren???yedek kulübünde bu 3 adam olsaydı sahaya bunları sürerdin belki bişeyler değişirdi... |
ertuğrul sağlam ya bırakın bu işleri futbolcu oynamıyosa teknik adam ne yapsın siz önce gidin tello , i.üzülmez ,g.zan ,baki ye yüklenin takımda türk iyi olarak oynayan 2 isim war serdar özkan ve i.toraman.... eyyyyyyy g.zan alex'e o kafa topunu nasıl vurdurdun düşün bakalım....????? |
Çok komik ya! ...Henüz bir şey kaybetmedik :( |
Alıntı:
asıl senın gıbı kafalar olduktan sonra 10 sene şampıyonluk goremeyız merak etme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ne saçmalıyosun hocam gene ya.Nasıl kopmadık Allah aşkına.Herkes işine sarılmış.Her hafta yenerken.Biz liderlikten 4.lüğe kadar düştük.Çok zor olmadı mı yani işimiz |
başka bişey diyemezdi zaten şampiyon olamadık olamıcaz mı dicekti teknik direktör adam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:57 . |