![]() |
Hakem !!!! Buraya Gel Birde Buradan Bak |
beşiktaşa yapılanlar sadece bu deilki en son oynadıgımız şükrüsaraçoglu stadında oynadıgımız son maçta yaptıkları neydi !!! biz fenere yenilmiyoruz!!!!!!!!! hakeme yeniliyoruz!!!!! |
sıkıldım bu ligden . hep aynı şeyler . |
lıg basından beri hep bıze karsılar,,yeter be,,Allah belanızı versın adilerrrrr SEREFSIZCE 1.OLACAGIMIZA SEREFLICE 2. YADA 3. OLURUZ DAHA IYI |
Evet hakem ,diğerleri gibi gerçekten iğrençti.Ancak bu futbolla ve takımla yine de kazanamazdık.Bir beraberliği bile 10 dakika koruyamadık.Yuh bize.....ki hem de ne yuh |
sogudum bunaldım sevgımızı tukettınız be ALLAH A HAVALE EDIYORUM SIZI ARTIK lanet olsun sızın adaletınıze |
Hakem hasta Fenerli zaten.! Ne bekliyodunuz ki? ben hakemlerin açıklandığı gün dedim bu maç gitti dedim ve maçı izlemedim. Çünkü bir şekilde biliyordum Beşiktaş'a maçı kaybettireceklerini.! |
ilk yarıdaki maçın kopyası yine haksız bi mağlubiyet |
penalti penalti... ama tac olayini birakalim...kendimizi kadirmayalim.. o pozisyondan sonra top bize gecti delgado topu kaptirdi.. gol oldu... |
hakemlere yükleniceğimize sorunu kendi teknik drektör,futbolcularda arayalım yeter artık hersene seneye şampiyonuz demekden bıkmadınızmı |
İlk maçtaki gibi haksız bir mağlubiyet aldığımızı sanmıyorum.Adamlar sonuna kadar haketti,ilk maç çok daha farklıydı.Enazından top oynamıştık ozaman,mücadele vardı,azim vardı...Ya şimdi,hangisi vardı bunların.Konuşacağımız en şoy hakem olmalı bu maçta...Sıkıldım artık bu tür şeylerden zaten,futboldan soğutmak için ellerinden geleni yapıyor bunlar el birliği içinde.Ne yalan söyleyeyim başaracaklar herhal!..İlk golün nizami bir taç atışı olduğu apaçık,penaltımızında verilmediğini düşünüyorum.Ama cidden bunlar bizim lehimize bile olsa karşımızdaki inanan takımı yenemezdik.Çünkü bizimkiler zerre kadar inanmıyordu... |
böle ezik başkanın ezik yöneticilerin olursa böle beşiktaşımın hakkını yerler tabi..hakkımızı koruyacak bi adam yok mu yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!yönetim istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
işte gene şerefszlikle |
BU LIGDE BOYLE HAKEMLER OLDUTAKN SONRA BIZ NASIL FITBOL OYNARIZZ !!DUN MACTA KAHROLDUM!!! BIRILERI GIDIP BU HEKMLERE SORMALI AZIZ BASKAN SIZE KAC PARA MAAS VERIYO DIYE.. YETER ARTIK BU KACINCI HAKKIMIZ YENILDI !!! BASKANIM KOY AGIRLIGINI LIGE!!!! |
Alıntı:
bu başkanla hiç bi ilerleme kaydedemeyiz..baksana adam batıl inançlarıyla maç almaya çalışıyo |
yunus gol gol gol...o öttürdüğün düdükler elbet bi gün senide düdükler.... |
ya birakin hakem soyle yapti boyle yapti demeyi.bu takim dunku feneri hangi sartta yenebilirdi ki.hangisi daha cok inanmisti hangisi daha cok futbol oynamak istiyordu. gercekleri gormek lazim.yoksa besiktasa zarar veririz. |
hiç bişi demiyorum yazıklar olsun allah belanızı versin ya yeter bizim puanlarımızı hep bu adi hakemler yiyo yetti artık |
Gol olan pozisyon o pozisyon değil yapmayın beya.Bu kadr küçük şeylerde art niyet aramayın.Yazık sizlere.Bizleri bu hale düşürenlere.Fb bizi deli etmiştir o kdar... |
hakemler maçı katlediyo da içimizde katledenleri oynatmak halaaa ne kadar akıllıca bişi soruyom baki kaç sanıye ayagında top tutuyo ne kaç kere fblıye top verdı hele en son hatası mahvettı bizi |
bu penaltıysa bakinin kazımı indirmesi de war bence hakeme cok fazla yuklenmeyin biz yenemedik :( |
bıze haksızlık yapan herkezın anası tele kız olsıunnn ınsalllah |
Hocam bunlar voleybol maçından.Biz hakeme çok fasıl geçtik o Alex i***nesinin bi taraflarının kocaman olduğu belli yanaşamıo yanlışlamaya o g*** job girse ne güsel olurdu alayı o.çocuğu bunların. |
ben sadece şunu söylemek istiyorum ki hata olabilir fakat her zaman bir takım lehine veya aleyhine oluyorsa demekki birşeyler vardır zaten dengesiz bir kadro var |
dun aksam maratonda toroglunu hayret ile izledim resmen penalti olan pozisyonu makasladi yahu top yon degistiriyor o hala ellemedi diyor birde ligtv cok yanli macdaki fenerlilerin sinsice yapmis oldugu faulleri nedense hic konusmayip ekrana tasimadilar |
Biz ne hakeme ne fenere yeniliyoruz biz yönetime yeniliyoruz... Sezonun başından beri BEŞİKTAŞın hakkını yiyorlarda kimsenin sesi çıkmıyor... Basiretsiz yönetim... |
Bu hakemler, oynadigimiz futbol beni bu genç ya$ta futboldan soguttular... nefret etmeye ba$ladim turk futbolundan... |
Sen hakkını koruyamazsan yedirirsen elin adamıda yer. Taç pozisoynun da adam 30 metreden orta açıcak Alex o cüce boyuyla kafa vurucak faturası hakeme kesilecek,belki hakkın ama böyle bir golü böyle bir maçta yiyemezsin sen yememelisin. Penaltı pozisyonu net penaltı,belki hakem bunlara adil kararlar verseydi yenilmezdik,ama neden hakemler hep bize haksızlık yapıyor,neden hakkımız savunulmuyor,hakkımızı kim savunacak dediğim zaman ben yönetime bakarım,ama orda yönetim değil sadece bir kukla duruyor. |
BIRAKIN TRUBUN BISEY YAPAMADI |
Alıntı:
|
böyle bi futbol nerde görülmüş bilen far mı?beşiktaş ing premier liginde oynasa böle hata hayatta olmas yasık hakemler çok yasık |
ezikleri biz herzaman ezeriz ama tek başaramadığımız ve bu kafayla bi 105yıl daha başaramıycamız şu BEŞİKTAŞ düşmanı hakemlerin bu iğrenç kararlarına masaya yumruğunu vuracak bi başkan istiyoruz ********lerin liginde oynamak bize zor geliyor A.Q fb |
top taçtı penaltı penaltıydı tamam bunlara katılırım ama o yediğimiz birinci golde o topu kendi ayağımızla onlara verdik öyle saçma sapan hatalar yaptık ki şampiyonluğa oynya bi takım böyle oynnayamaz oynarsada zaten böyle şampiyon filan olamaz |
bıktım artık yapılan herşyden Beşiktaşımızı bu hale getirenler, nasıl uyuyabiliyorsunuz hiç bilmiyorum!!!!!!!!!!!!!!! |
ortadaki hakem tmm salak da yan hakem ler ne yapıyo bn onları anlamıyorum yha ofsayt karu vermiyo faul ler yok bu ne yh s :S:S:S:S:S YETEEERRRR !!!!!!!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 01:53 . |