![]() |
eğer ortada bi kalite farkı varsa bunun sebebi ne futbolcudsadır ne teknik direktörededir.sorumlu sadece yönetimdir.ayrıca demiröreni istikrar eninde sonunda başarı getirir tezini çürüttüğü için tebrik ediyorum... |
Haklisin... Kim ne derse desin, eziklerle aramizda maalesef çok büyûk bir fark var... adamlarin her hucumlari tehlikeli ya, her kornerleri, alex'in kullandigi her serbest vuru$ tehlikeli... dün fark olacak diye çok korktum... bizim sol tarafi duman ettiler be kazim denen ezik toplam 10 maç oynami$tir topu topuna bu sene... her maç yedek ve yedekten gelen bir adam bizi zor durumda birakti... soruyorum bizim yedekte kim var kurtarici olarak ? fark burda i$te... |
Kalite değil yönetim farkı bir tarafta derinden ilerleyen ve bu derbiye sessiz sedasız son derece iyi hazırlanan Fener yönetimi. Diğer tarafta aciz hakkını korumasını bilmeyen,böyle bir derbi arifesinde inanılmaz kaoslar yaşatan Beşiktaş yönetimi. |
BIRAKIN YA ILK ONCE TARAFTARA BAK SES MI VARDI INONUDE BENDE ORADAA IDIM KAPALI DA HIC SSES YOKTU |
bizim sorunumuz bizi sirtlicak oyuncu almayi$imiz biz Baki turu adamlarla hicbi$ey yapamayiz kim ne derse desin FB $uan Turkiye'nin en ii takimi bizde alalim 1 carlos bakin neler degi$iyo takimda abilik yapicak adam yok zora girdik mi bitioruz korku filmi izlioruz sanki takimi sakinle$tiren gercek bi liderden yoksunuz |
ŞU HAYATTA NEKADAR EZİK VARSA AQ KÖTÜ Bİ GÜNÜMÜZDEYDİK OKADAR BİZ HERZAMAN HAKKIMIZLA OYNAIP ŞERFİMİZLE KAZANIYORUZ YA O O.ÇOÇUKLARI ONLARIN BEN AQ |
BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ EZİKLERİ TEBRİK EDECEK HALİMİZ YOK HERKEZ HADDİNİ BİLSİN |
Alıntı:
|
AZİZ YILDIRIM >YILDIRIM DEMİRÖREN şu anki durumumuzun başka bir açıklaması yok |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:55 . |