![]() |
Erman Toroğlu: Kazım elle oynamıyor Kazım elini topa kasıtlı olarak götürüyor ama topa temas yok… Doğru karar devam kararı… Dalga geçer gibi davranıyor Kazım… Topu elleyecekmiş gibi uzatıyor… Ama yanabilirdi de burada. Riskli hareket bu adam febeli o ldugunu herkes biliobu adama ne yorum yaptırıyolar yha :S |
bide bir değil iki penaltı war bide ilk yarı da war sonra çok sarı kart ve serbest vuruşumuzu vermediler |
artik bu ermanin yorumundan sonra maratonu izleyenin ben... top yon degistiriyor.. elle dokunmadi diyor.. |
ibne hakemler hakkımızı ıstıyoruzzzz ewet heryonuyle sıze ktılıyorum lanet olsun bu hakemlere yaa allah belalarını versın yaa kadıkoydekı mac da da son dk golu nu vermedıler herkes faul yok eddı ama ıbne hakem ne olaca k lıgın ılk yarısındakı maclarda 10 puan kaybettık hakemler fb ıcın calısıyor bu tr de eee azızda bok gıbı para var essek hakemler ona calısıyor içimde o kladar cok kufur var kı soylemek ıstıyoruym ama bu sıteye yakısmaz o kufurklerı FB ye aıt sitelerde soyleyecegım herkese selamleaer admın butun gelısmelreden haberdar et benı BİZLER İNANDIK ÇOCUKLAR SİZLERDE İNANIN |
Penaltı değil Erman Haklı.! Bu futbol değil basketbol müsabakası ya ondan demiştir Erman .! :( herif resmen smaç basıyor ya :(:(:(:( |
tum stad elı gordu orta hakerm ve yandakı dıngıl hakemklelr gormedıı hep hakkımız yenıyor boşverr CHELSEA koysunda bunlara gorsunler !!!!!! |
ya bunu tartışmak anlamsız ols aolmasa mac geri donmicek dimişo yuzden boşverin |
PENALITYI VERSE HAKEM FEDERASYON ONU HERHALDE AMATÖR LİGE BİLE GÖNDERMEZDİ febeUŞAĞI ŞERFSİZ HAKEMLER HESİNİN |
penaltı tabi ya ... bunu vermeyen hakemin ben hakemliginden süphe edrim.. |
erman topoğlu gibi hakemler olduğu sürece bize rahat rahat maç kazanmak haram |
Türkiye`de Saat: 21:01 . |