![]() |
Tepki koyalım. Arkadaşlar artık hakem hatalarına dur demenin vakti geldi. Stadta küfür ederek hakem camiasının ilgisini üzerimize çekemeyiz veya içimizdeki nefreti kusamayız. artık protesto şeklimiz değişmeli. dün fb maçında kötü oynamasına oynadık ama yenilgide mukakkak hakemin katkı payıda vardı. fb ile ilk yarıda oynanan maçta devied atılmamış birde golümüz verilmemişti. bu maçta yine penaltımız verilmedi ve hakem faullerle oyunu katletti. eğer sadece fb maçlarında hakem hataları olmasa şuan ligde fbden önde yer alacaktık. ben burada bir fikir ortaya atıyorum. büyük bir taraftar kitlesi ile leventteki futbol federasyonuna gidelim ve Beşiktaş taraftarına yakışacak bir şekilde protesto edelim. bu mesajı tüm Beşiktaşlı arkdaşlarımıza iletelim ve bir gün belirleyelim. fikirlerinizi bekliyorum. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. BU KONUYA BEŞİKTAŞFORUM ÜYELERİNCE İLGİSİZ KALINMASI ÜZÜNTÜ VERİCİ. |
bu saatten sonra neye yarar |
Alıntı:
çok işe yarar. tarihten bilinirki Bjk'nin şampiyonluktan edildiği yıllarda nasıl o zaman ki taraftarları hala belgesellerle anılıyorsa şimdi yaptığımız ilk değişik seviyeli bir tepki çok işe yarar. senin söyleminden yola çıkarsak her maçta neden şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırıyoruz? sosyal tepkiler içeren mesjlar neden veriyoruz? bu mesajlar nasıl kamuoyunda ilgi görüyorsa seviyeli bir tepki ile üzerimize i,lgi çeker haksızlığımızı medyaya yansıtırız. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Tamam haklısında bu tepkiyi yönetimimiz koymalıydı.! Herşeyde başarısız olduğu gibi derbi sonrası hakem ile ilgil tepki koymamalarına şaşırmadım.! Bu yönetim başta oldukça kralı gelse bi cacık olmaz takımdan.! |
Alıntı:
evet yönetimde koymalıydı ama koymadı. yönetim tepki koymadı diye biz koymayacakmıyız biz ayrı yönetim ayrı hem. abi ben bu sene kabullenemiyorum bu hakem hatalarını. fb medyası, yönetimi ve taraftarı sabah aksam hakemleri konuşuyor. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
yönetim bizleri dinlermi ki tepki koysun !!! UTANIYORUM bu yönetimden !!! |
Alıntı:
YA YÖNETİMLE ALAKASI YOK BU KONUNUN BİZ BJK TARAFTARLARI GİDİCEZ TFF'YE TEPKİMİZİ KOYUCAZ. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yönetimle alakası yok dogru olabilir ama senin acından !!! yanlıs anlama ama su anda TFF nin basında ki insan hasan dogan 2 yıl oncesinde Beşiktaşın "101 inci yılında " BEŞİKTAŞIN ÜZERİND OYUNLAR OYNANDI" diyen bir isim tahmin edersin ve takdir edersin ki bizim nüfuzumuz yetmez İŞTE BU YUZDEN YONETİM LE ALAKASI VAR DİYORUM BEN !!! |
Alıntı:
BEN SENİN GÖRÜŞÜNü PEK ANLAMLI BULMADIM YÖNETİM AYRI TFF AYRI. BİRİ İÇ BİRİ DIŞ MESELE. YÖNETİMEDE TEPKİ VERİRİZ AYRICA. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
BEN SENİN GÖRÜŞÜNÜ PEK ANLAMLI BULMADIM YÖNETİM AYRI TFF AYRI. BİRİ İÇ BİRİ DIŞ MESELE. YÖNETİMEDE TEPKİ VERİRİZ AYRICA. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
sen sahaya cıkıp eze eze yenemiyorsan istersen git fifaya tepki koy netice değişmez |
Kesinlikle katılıyorum . Yönetime verilecek tepki ayrı , O iç meselemiz . Ama öneriye katılıyorum ve bireysel değil hep birlikte örgütlü tepki verdiğimizde mutlaka bir sonuç alınacağına inanıyorum . Ben her türlü varım ... |
Alıntı:
saygım var sana ama başka şekilde tepki koyamayız taksim meydanında tepki koyaacak halimiz yok. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
ARKADAŞIM NETİCE DEĞİŞMEZ BENDE BİLİYORUM. DÜNYADA O KADAR İNSAN SAVAŞ OLMASIN DİYE BAĞIRIRKEN HALA DÜNYADA SAVAŞLAR DEVAM EDİYOR. BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM FARKLI BİR YANIMIZ OLSUN. HEM DÜNYADAKİ O DKAAR İNSAN SAVAŞŞ OLMASIN DİYE BAĞIRIKEN BOŞA MI BAĞIRMIŞ OLUYOR. TEPKİMİZİN BOYUTU YÜKSELİRSE TOPLUMDA BİR BİLİNCİ AZ DA OLSA ARŞINLAMIŞISZ OLURUZ. MAKSAT NETİCE DEĞİL. SEN HER ZAMAN SANIRIM NETİCEYE GÖRE HAREKET EDİYORSUN. O ZAMAN ÇOCUĞUN OLDUĞUNDA SEN EROİN KÖTÜ BİR ŞEY DİYE ANLATTIĞINDA ÇOCUĞUN HALA EROİN KULLANMAYA DEVAM EDERSE NETİCENİN DEĞİŞMİYECEĞİNİ BİLSEN BİLE ÇOCĞUNA DOĞRUYU ANLATMAYA DEVAM ETMEZ MİSİN? ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
bende sana saygı duyuyorum dogru soyluyorsun ama beni anlamanı umuyorum ... eger biz yonetimimize sesimizi duyurursak onlar bizi dinler diye dusunuyorum ... |
Alıntı:
BEN SENİ ÇOK İYİ ANLADIM AMA YÖNETİMLE BİZİM BİR ARAYA GELMEMİZ PEK DOĞRU OLMAZ. ÇÜNKÜ İCRAATLERİNDEN PEK MEMNUN DEĞİLİZ. BİZİM ÖZGÜRCE BİR TEPKİ KOYMAMIZ GEREKLİ AMA BURADA İLGİ GÖRMEDİĞİNİ GÖRDÜM MİLLET NETİCEYE GÖRE HAREKET EDİYOR. BİR SONUÇ ALAMAYACAKSAK TEPKİ VERMENİN ANLAMI NE DİYORLAR. MAKSADIMI ANLAMAYAN ÇOK İNSANLA KARŞIALŞTIM. BEN BEŞİKTAŞFORUMU SENEDE 3-4 KEZ ZİYARET EDEN BİRİYİM BURAYA GELDİĞİM ZAMANLARDA ORTAYA GÜZEL FARKLI KONULAR AÇMAYA ÇALIŞIYORUM. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Alıntı:
Şöyle düşün; madem doğru gitmeyen bir şeyler var, madem kimse istediğini alamıyor o zaman birilerinin artık durdurup sil baştan yapması hatta bunun için destek almasının tam zamanıdır. Eğer biz karşı çıkmazsak ki "çarşı her şeye karşı :P " herkes tepemize çıkar ve bizim pek alakadar olamdığımız kanısına varır. Hatta ve hatta yönetim yerine mesajı oyunculara göndermek lazım, silkelenmeleri gerektiğini geçte olsa öğrenmeleri gerekir. |
Alıntı:
|
ama sevgili arkadaşlar bir şeyleri yoluna koymak için sanırım 1 sene daha beklememiz gerekiyor geçen sezon Jean Tigana'yı yolladılar onun takımı ligi 2. bitirdiği halde bu sene tigana kalsaydı her şey daha farklı olabilirdi en önemlisi istikrar olurdu yanılıyormuyum sizce ? o yuzden sabretmemiz gerektiğine inanıyorum |
yönetim pasif kalıyor |
bnce kendimizi böle avutuoruz tmm hakem hata yptı yapmadıı olabilir dier maclardada penaltımız verilmemişti örnegin genclerbirligi macnda ceza sahası icinde genclerbirligili bi oyuncu eliyle oynadıı yan hakem verdi orta hakem vermedi ama sonra oynadıkk mcadele ettk golu bulduk bundada ole yapabilirdik 80 de gol yedk +8 18 dk wardı tek bir gol ıcın ama oynamadık kabullenelim daha tepki koycz da nolckk penaltıyımı verckk bnce tepki koymamız gerekn birileri varsa oda yönetim gidelim onlara tepki koyalımmm hakemlrinde hataları var ama futbolcularda hata yokmu biraz mücadele etselerdi belkide 18 dk da iki gol atardıkk ama napalım artık bitti kaybettk önümüzdeki maclara bkcz |
tepki vermesi gereknler vermeli kimse bizi kale almıyor bu ülkede!!! |
iyi sölüyosun da olacagını hiç sanmıyorum ama elimizden ne gelirse yaparız bnce geçti |
giden gitti biten bitti:(neye yarar ki artık |
tepki koyalım yönetim gitsin |
Alıntı:
ARKADAŞA KATILIYORUM BU SAAT TEN SONRA ŞAMPİYONLUK OLMAS SADECE ZARAR GELIR KLUBE |
[quote=seyit öner;638529]ARKADAŞA KATILIYORUM BU SAAT TEN SONRA ŞAMPİYONLUK OLMAS SADECE ZARAR GELIR KLUBE[/quottüm tüm yazımı okusanız anlayacaksınız beni ama bir türlü anlamadınız. amaç neticey, değiştirmek değil. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
bizim yapacagımız en iyi şey yönetim istifa demek...bu kadar aciz yönetimle hiç bi ilerleme kaydedemeyiz |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |