![]() |
imparator gl kurtar bizi sana çok ihtiyacmız var. |
Alıntı:
|
imparator ne diyosa o |
Alıntı:
|
Çok haklısın. Sonuna kadar katılıyorum... |
Lucescu yine Türkiye`ye dönmek istedigni belirti, ama sanirim bu Yönetim varken Külüb Binasinin yanindan bile gecmez. Luce gelmeli cünkü Türk Kültürünü biliyor, Süperlig`i biliyor, eldeki Malzeme`yi iyi kullaniyor. Taraftarin sevdigi bir Isim yanina da Sergen`i veya Feyyaz`i getirin bu is hal olsun! Yeni sezonu beklemeye bile gerek yok, ayiklanacak "Cürükler" bir an önce tespit edilmeli kendisi tarafindan. |
luceskuyu goındereblere yazıkalr olsun umarım geri doner tabi bu yonetim asla yapmaz ama gene umutlanalaım |
bugün biz bu durumdaysak tek sebebi demirörendir. ama o hala orda ve biz hala yerlerdeyiz. |
Tamam Luce çok iyi bi hoca,hatta bir imparator...Ama gönderilmesi bir hata değildi,o zaman yaşananları hatırlayın bir bakalım,şimdi oturup nasıl hata dersiniz.11 puandan şampiyonluğu vermiş bir teknik adamdı,her maç sonrası suçu hakemlere atıp oyuncularını koruyan bir teknik adamdı.Önce medyayı sonrada federasyonu karşısına almıştı.Yaptığı benzetmeyi unuttunuzmu,belki doğru belki yanlış ama çok ağır cümleler söylemişti.O durumda Türkiyede kalması imkansızdı,biraz objektif alalım,bare bu konuda...Gönderilmesi gerekti ve gönderildi... |
Alıntı:
kesinlikle... hayatımda gördügüm en ballı adam |
Türkiye`de Saat: 06:45 . |