![]() |
Şampiyon Olacağımıza İnanıyormusunuz ? Hala şampiyon olabilirmiyiz . ben inanmıyorum bitti herşey |
herhalde tüm forumda bitek ben inanıyorum. |
valla ne yalan söyliyeyim bütün umutlarım hayallerim yıkıldı!içimden hiç inanmak gelmiyor:( |
olsada sevinmem bole şampiyonluk istemem şampiyonluk ruhla mucadeleyle olur yurekle olur bunlar olmadan şampiyonluk olcaksa istemem rakiplerin kendi elleriyle vercekleri şampyonlugu istemem... |
bnde inanmıyorum berabere bile kalsak iyiolurdu ama olmadı işte |
Bu saatten sonra çok zor. Bende inanmıyorum şampiyon olabileceğimize. Fakat bu futbolla , bu kadro ile bu şekil şampiyon ounacaksa ben istemiyorum öyle şampiyonluk |
eziklere 2 maçtada yenil sonra şampiyon ol :( içim acıyor |
sivas maçına bağlı ... |
sonuna kadar inanıyorum daha bitmedi hersey... |
Alıntı:
arkadaşlar daha gs-fb gs-ts siv-gs ts-fb maçları var. |
evet ınanıyorum canı gonulden |
Hayır,inanmıyorum...İnş. 2.'liğin peşini bırakmayız,2.'liğe inancım var... |
1- Gün dogmadan neler dogar !! 2- Görünen köy klavuz istemez !! ikisinin arası şöyle olsa gerek ; 3- Çalış seninde olur, parayla saadet olmaz !! sivas maçı herşeyi özetleyecektir diyenlerdenim ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAĞLAM gerisi yalan saygılar |
BU KADAR AVANTAJI DEZAVANTAJA ÇEVİRDİKTEN SONRA ZOR DOSTUM ZOR GEÇEN SENEKİ SENERYONUN AYNISI |
bu şekilde gelen şampiyonluğa nasıl sevinicem bilemiyorum |
bence umutları tamamen kesmek için biraz erken daha 6 hafta var futbol için uzun bi süre bence herşey değişebilir..ama bu son maçtaki futbol ve ruhsuzlukla birşey değişmez anca bundan sonraki maçlarda BEŞİKTAŞ adam gibi oynarsa herşeyi değiştirebilir..çünkü eziklerin düşünmesi gereken birde şampiyonlar ligi maçları var ligde puan kaybetmeleri büyük bir ihtimal ve kartalında bu fırsatları değerlendirmesi gerekiyorki tekrar zirveye ortak olabilsin..şahsen ben kendi adıma inanıyorum, umudumu hala kesmedim.. HAYDİ BASTIR BEŞİKTAŞ ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ SEVDİK GÖNÜL VERDİK HER MAÇINA GELDİK HAYDİ BASTIR BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ!!! |
kesinlikle bitmiştir.çünkü önünde 1 degil 3 takım var |
bnde ınanmıyom onların ne kadar zor macı varsa bızım onlardan zor macımız varrr su ıkı mac yenılmeyecektık yazık ettıler HEP HEVESIMIZI KURSAMIZIDA BIRAKIYOLARR |
0 şansa kadar destekliycez..olmadımı şampiyonlar ligi için destekliyecez..beşiktaşkı bitmez..biz beşiktaşlıyız..beyaz günde kara günde...diğerlrinden farkımız da bu zaten..umarım oluruz şampiyon...işallah oluruz.. |
bundan sonrakı macları alabılırsek ınsallah |
hala bir umudum var....çok zor gibi görünsede belki bir süpriz olur ve şampiyon oluruz! |
umut fakirin ekmeğidir :( |
Aslinda $ansimiz devam ediyor... fb daha kayseriyle, cinconla, trabzonla oynayacak.... gs'nin, sivasla ve eziklerle maçi var... hersey olabilir ama bizim bu oyunla biraz zor gözüküyor... Sivas maçi çok onemli.... Bence ikincilik bile iyidir bu sene.... |
yemin ederim canı gönülden inanıorum..sivası yenip manisa macında sampiyonluk turumuzu atıcaz...... |
Benimde hala umudum var, bu ligde her şey olabilir. |
şampiyon olabilirmiyiz bilmem ama daha bu 6 haftada umulmadık puan kayıpları olur. |
ümit fakirin ekmeği bu sıralar favori deyişim...çıkmadık candan ümit kesilmez... |
BU YÖNETİMLE ASLA BU YÖNETİM BİZİ 5 SENEDE NEREDEN NEREYE GETİRDİ. BORÇ KAÇ MİSLİ ARTTI. BAŞARISIZLIK KAÇ MİSLİ ARTTI. 5 SENE ÖNCE İÇERDE DIŞARDA FENERİ YENERDİK ARTIK ORDA BURDA ALMANYADA HER YERDE ONLAR BİZİ HİÇ ZORLANMADAN YENİYOR. ŞAMPİYONLUK TABİİ HAYAL DEN ÖTE DEĞİL. |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |