![]() |
Kampanya ben BEŞİKTAŞI seviyorum diyen baksın lütfen Arkadaşlar sayın demirören sayın demenin nedeni bulunduğu kutsal olan BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ BAŞKANLIĞI KOLTUĞUDUR. Ben bir banka hesabı açılıp oraya taraftarlar olarak bay demirören ailesine olan Beşiktaş kulübüne verdikleri paraları Beşiktaş taraftarı olarak verelim. Çünkü kendileri ben 40 milyon $ kadar para verdim diyecektir bizde kendilerine bu parayı Beşiktaş taraftarı olarak bizler bu takımın âşıkları sevenleri olarak bizler verelim bir baka hesabı açalım katılan arkadaşlar ya 1 ytl bile değer Unutmayın son kongre öncesi A.Gücü ile oynanan kupa maçı öncesi Beşiktaş'ın karar defterini getirterek yönetim kurulu üyelerine '25 milyon dolar borca karşılık Demirören'e senet verilmesi' kararını imzalattı. Unutma Beşiktaşlı hatırla bunları Bende kampanya başlatıyorum bir banka hesabı açarak demirören beye biz verelin kurtulalım YILDIRIM DEMİRÖERN SEN BEŞİKTAŞLISAN BE DEĞİL BEN BEŞİKTAŞLIYSAN SEN DEĞİL İSTİFA |
bunu organizasyon edin 1 değil 10-100 verelim |
eğer defolup gidecekse ben 100lira da veririm ama demirörene bişey sormak lazım başkanlığın döneminde kulübü soktuğun +90milyon dolar borç senin eserin değil mi? |
1ytl az bence herkes ama gercekten herkes yaklasik 25-75 lira versee iyi olur |
bende veririm |
Alıntı:
SENDE KOYUNOL SUS LAFLA KONUŞ UNUTMAYALIM KOYUNLAR 3 AY ÖNCESİNİ HATIRLAMAZ SON SEÇİM ÖNCESİ 25 MİLYON $ SENET İMZALATI SUS BEŞİKTAŞLI KONUŞMA |
10 100 gitmesi için ne gerekiyorsa verelim bencede yeter artık defolsun |
keskee olsa ama bu adama diil 40milyon dolar vermek 100 milyon dolarda versek gitmez..kendinee bi eğlence buldu işte yapıp yapıp bozuoo..... |
parayı versek gitmez ama çıkıp ta ben bu kulübe para verdim diyemez sağda solda verdiğin para borçtur beşiktaş senin borcunu mutlaka öder başkanlık koltuğunu parayla satın alamazsın burası ingiltere değil |
beyler bu söylemi pratiğe dökelim.ama acele.organizasyonu heme yayalım. |
böyle bi kampanya olsa faiziyle birlikte cıkarılır para herkes verir 10-100 yeterki gitsin. |
EVET İCRATA DÖKELİM AMA 1 SAAT OLDU NE NE DOĞRU DÜZGÜN KALAN NEDE YORUM YAZAN VAR BAKIN BASKET TAKIMI PARA ALAMIYORDİYE ANTİREMANA ÇIKMIYOR BEN BUNDAN BAHSEDİYORUM İLGİLENMİYOR BEŞİKTAŞLI BEN BURDAN NABIZ YOKLAYALIM DİYORUM AMA KAÇ KİŞİ BAKMIŞ KAÇ KİŞİ YORUM YAPMIŞ YAZIK SÖZDE YOK İÇRATTA TABİ DEMİRÖREN KENDİN HİNT KUMAŞI SANIR ŞİMDİDE TAKIMDA OPARASYON YAPACAKMIŞ HERZAMNKİ GİBİ BİR TÜRLÜ OPARASYON BİTMİYOR ÇİLE BEŞİKTAŞLIM ÇİLE |
çok güwenilir birinin öncülük etmesi lazım..ama sanmıyorum forumda o kadar para toplansın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yapılsın ama böyle bi organizason yapılamaz. çünkü bu para toplanacak sonra teklif edilecek ve demirören kabul etmeyecek. demirören'le sözleşme imzalansın paran ödendiğinde defolup gidicen diye belki katılım olur. elinde hiç bi anlaşma yokken para toplayamazsın! |
adam koltuğa yapıştı |
ben 50 ytl veririm yeterki gitsİn artık... |
Benim aldığım forma parası del bosque!ye gitti bile .Artık benden zınnık yok..! :) |
Bu dediğiniz olmaz.! Keşke olsa. "Büyük Taraftar Projesi" ile olabilir bu söylediğniz. Diğer türlü çok zor |
verelim vermesinede bu başkan gitmezz.. güçlü bi başkan çıkması lazım karşısına |
buyuk besiktas taraftar projesinden baskasi olmaz bu adamin gitmesi icin 50 milyon ytlyi toplamak icin hakikaten cok buyuk bir kampanya lazim toplanmaz demiyorum elbette toplanir ama bu parayi toplamak icin once 1 milyon ytl reklam ve bu organizasyonun tanitimi icin para toplamak gerekli aksi taktirde 1 milyon besiktasliya ulasamayiz |
bende 100 lira yatırırım direk. açalım lütfen |
ewet bence de biran önce pratiğe dökmek gerek |
Organizasyon yapılsın,5 aylık maaşımı yatırmaya hazırım. Demirören`den kurtulacaksa bu camia geleceğini kurtaracaktır. |
organıze edılsın herkes uzerıne dusen gorevı yapar |
ayrıca istismara acık konu bıu dediğin arkadasım basklarını zengin edip yine sonuç hüsran olmasın |
ben yıldırım demirörenin gitmesi için tüm beşiktaşlıların eline cebine atacağını biliyorum para nedir ki mutlu olmak için kullanılan bir araç yıldırım demirörenin gitmesi de beşiktaşlıları mutlu edecek en büyük olay |
arkdaşlar birilerini göndermek yerine para vereceğimize büyük beşiktaş projesine destek olalım geleceğimizi garanti altına alalım |
Alıntı:
liverpool taraftarı klübü başkasına sattırmamak için kendisi alabilmek için buna benzer bir proje yapıyor GİDECEKSE 1000 YTL BEŞİKTAŞI TEKRAR RAHATSIZ ETMİYECEKSE 2000 YTL VERİRİM |
Demiroreni gondermek zor...Biz okadar parayı toplayana kadar o borcu 2 ye katLAr..NAsıL derseniz yine gidecek bir futboLcuya etmesede birsuru para verecek..(Ayrıca HoLosko ornegini kastetmiyorum bence o faydaLı oLacak bir futboLcu) Klubun bunu verme imkanı oLmadıgından yine cebinden werecek we Besiktasın bana bukadar borcu war diyip baskan oLarak kaLacaktır... Ama Besiktasımız icin hersey feda oLsun eLimizden geLdigince kampanyaya destek oluruz.. |
o gitsin 1 değil 100 ytl yatırırım |
ben hergun 1 ytl artırırım yeter ki gitsin artık |
hertürlü detek olurum ama nasıl olcak. nerde toplanacak falan. |
böyle birşeyi cidden yapacaksak eminimki herkes bütçesine göre birşeyler verir kimse çekimser kalmaz ama şuanda herkesin tek çekimserliği acaba işe yararmı? |
| Türkiye`de Saat: 02:23 . |