![]() |
Adnan Aybaba Fenerbahçe Forması Giydii... arkadaslar adnan aybaba dün gece yayınlanan spor programında besiktas-febe macında girdigi iddaayı kaybettigi icin febe forması giydi üzerinee...Ve bu formayı ben deil bütün besiktas giymistir dedi..yani güvendigim icin beni yarı yolda bırakanlar utansın demek istedi......ben olsaydım orda ölürdümde o formayı giymezdim.... |
Adam güveniyordu ama o neyapsın aslında eziklerle hiç bir iddaya girmemesi lazımdı |
ben de 4 tane ezıkle yemegıne ıddaya gırdım kaybettım boynumun borcu ama dalga gecmelerı zoruma gıdıyor sunların da alay konusu olodukya bızı bu duruma dusuren ler utansınnn |
rezil takim. |
hadi yemek yedirirsinn...ama o formayı giysem kahrımdan ölürümm... |
Bende iddiaya girdim kaybettim ama forma giymesine iddiaya girmem kesinlikle.Adnan Aybaba'ya iyi olmuş, sevmezdim zaten kendisini yakışmıştır o forma ona hiç çıkarmasın. |
Alıntı:
|
ben kafami keserim kene kiymem oh pisligi |
Adnan Aybaba hala çocuk ne zaman adam gibi konustugu görülmüş bırakın ALLAH ın seversen ne giyerse giysin Beşiktaşlı duruşu bile yok onda.. hadii ordan hadii ordan !!!!! |
Alıntı:
dostum hepsini harcadın sende ya yapma böyle içlerinde var birkaçtane gerçek beşiktaşlı mesela kaptanlarımız i.toraman ve üzülmez ve g. zan ve s. özkan bence gerçekten beşiktaşlı |
:D...ne salak bu adam gercekten Samet Aybaba dogru demis futboldan bisey anlamiyor...sadece Show yapiyor...ah ah |
giydirtenler utansın ama iddiaya girmeseymiş. bu takım yüzünden köpeklere maskara olduk! |
adnanda utansIn giydirenlerde utansIn |
Bende iddiaya girdim,bu ruhsuzlar yüzünden kaç haftalık harçlığım gitti:)Ama bu şekilde girmem iddiaya,Adnan Aybaba bikini giyse daha iyi olurmuş açıkçası o formayı giymektense!.. |
adnana iyi olmuş,onun kadar boş konuşan bi adam daha görmedim hayatımda,hatta giymişken hiç çıkarmasın o formayı,yakışır |
çok gereksiz bi adam, boş boş konuşmaktan başka bişey yapmıyo... |
Aybaba'ya az bile olmuş Reyting ve isim yapma çabası uğruna bu şekil iddaasına girersen böyle milyonların önünde maymun olursun. Utanıyorum böyle bir renkdaşım olduğu için.! |
zaten sevmiyorum adnan aybabayı onun olucağı beşiktaşlılıkda bu kadar |
benı bu duruma getırenler utansın !!! Dun gece fox tvde yayınlanan verkaç adlı programda bjk lı spor yazarı adnan aybaba gırdıgı ıdda sonucu fb formasını utana sıkıla yuzu kızara kızara gırdı cunku ortada bı soz vardı benım dıkkatımı ceken ve en cok dokunanda suydu programın sunucusu fb forması uzerındeyken soylemek ıstedıklerını sordu adnan aybabada dedıkı ne dıyım BENI BU DURUMA GETIRENLER UTANSIN !!! gercekten cok gusel bı kelıme kunlandı bızı bu duruma getırenler utansın arkdslar dıyıcek baska bısıy gelmıo ıcımden |
evet doğru bu duruma getirenler utansın |
daha önce bu olayla ilgili bir konu açıldı |
fox tv adı gibi tilkilik yaptı...rating uğruna adama formayı gecenin üçünde giydirdiler..biliyolarki ..li angutlar sabaha kadarda olsa onu o forma içinde görmek için izlerler programı..işin başka bi esprisi yok... |
o hale getirenlere yazıklar olsun !! onlar utansın adan aybaba değil |
2 saat te bir forma giydi sinir oldum manyaq manyaq konuşuyolar ya saçma program izlemedim ben bu kadar |
o bir denyo zaten ama giydirenler utansın.delikanlı adammış en azından sözünü tuttu. |
adnan aybaba senin aklına ben ne diyim emi ... neyine güveniyon şu takımında iddiaya giriyosun... |
Adnan Aybaba`yı Beşiktaş`lı olarak kesinlikle kabul etmiyorum,sadece programlarda insanların dalgasını geçtiği bir maymun oldu,zaten abisini tribünde istemediğimiz zamanda,ne kadar Beşiktaş düşmanı olduğunu Telegol programında göstermiştir,ne yaparsa yapsın umrumda değil. |
aman giysin ya niye dert ediyonuzki onun gibi salağa o forma yakışır |
bi spor programinda yorumculuk yapan besiktaslinin boyle bir iddaaya girmesi abes birkere herseyden once oynanan oyunun futbol oldugunu bilmesi lazim muhtesemde oynasan kaybedebilirsin kisacasi salaklik yapmamak lazim |
adam gvnmş takımını grmiş iddaaya GİYDİRENLER UTANSIN!!! |
bu bişi giymelerde moda oldu yaa |
beşiktaşımın üzerine hayatta iddaya girmem. :) |
Türkiye`de Saat: 13:29 . |