![]() |
Ricardinho'ya af yolu göründü su adamıda bıtırdıler http://www.karakartal.com/images/hab...nho70_3103.jpgRicardinho'ya af yolu göründü Beşiktaşımızda süresiz kadro dışı kalan Ricardinho ile yönetimimiz arasındaki anlaşmazlık kısmen sona erdi, Brezilyalı futbolcumuza af yolu göründü. Daha önce, Kulübümüzden yaklaşık 4.5 aylık bir alacağı bulunduğunu söyleyen Ricardinho, buna rağmen “Alacağım yoktur” diye bir kağıt imzalatılmak istendiğini söylemiş, bunu imzalamadığı için kadro dışı kaldığını açıklamıştı. Futbol Federasyonu’na belgelerini bugün iletecek olan siyah-beyazlılarımızın, Brezilyalı oyuncumuza belgeyi imzalattığı ve rahatladığı ifade edildi. UEFA kriterleri gereği, kulüp lisansı alabilmek için gerekli belgeleri federasyona iletecek olan siyah-beyazlılarımızın, imzayı alabilmek için Ricardinho’ya ödeme yaptıkları öğrenildi. Takımda iç barış sağlanıyor Ligdeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra süresiz kadro dışı bırakılan Brezilyalı oyuncumuz ile yönetimimiz arasındaki buzların erimeye başladığı ve önümüzdeki günlerde Ricardinho’nun tekrar takıma dönebilme ihtimali olduğu vurgulandı. Kadrosunun geniş olmamasından şikayetçi olan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın da bu oyuncunun geri dönmesine sıcak bakacağı ifade edildi. Ligde kritik haftalara giren Beşiktaşımızda bir an önce iç barışın sağlanması için düğmeye basıldığı, Bobo’ya da ceza verilmemesi veya çok az bir miktarda ceza verilmesinin gündeme geleceği öğrenildi. |
Rico ya parasını ödemeyen Ertuğrul muydu? |
eh be kardeşim madem parası ödenecekti ve affedilecekti, neden fenerbahçeye yenilince oluyor bu. bari maçta olsaydı. herşey bitti. rico takıma geri dönüyor. hayret birşey yaa |
çıldırıcam monitöre dalıcam valla...ertuğrul sağlam rico bir yıldızı oynatamadığı için suçludur.ben bu dakikadan sonra affedilmesine karşıyım artık olmaz |
Ne affı kardeşim yaa,dalgamı geçiyor bunlar bizimle.Şampiyonluk elden gitmiş,af çıkartıyorlar adama.Nasıl olsa sezon sonu göndereceksiniz adamı,neyin affı bu...Bu adamı affetsen ne olur affetmesen ne olur bu saatten sonra.Adam Beşiktaşı kafasında bitirmiş,Ertuğlul hocada onu kafasında bitirmiş.Yani hr şey karşılıklı bitmiş.Bunlar hala aftan maftan bahsediyor.Bir yaptığınız bi yaptığınızı tutmuyor yaf... |
adamı affetsen nolur daha oynamazki 2 ay sonra sözleşmesi bitiyo zaten. |
fener maçı öncesi yedek klubemizdeki en etkili,skoru değiştirebilecek oyuncuyu kadro dışı bırak maçı kaybet şampiyonluk şansın çok azalsın hatta yok denecebilecek durumu gelsin affet (1 hafta içinde oluyor bunlar) ne debilirki skandal fiyasko ................ askeriye de mantık yoktur demirörende akıl |
Alıntı:
|
oyatılmasına gerek görmemiş oynatmamış demek ki bir şeyler için çabalamamış değil mi ? |
Alıntı:
|
Bu saatten sonra faydalı olamaz Rico.! |
peki rico yönetimi affettimi? ya bu demirören guınesse girecek valla en çok fikir değiştiren adam dalında ya.abi bu adamın psikolojisi bozuk bence yaw. |
Yönetim skandalları devam ediyor. |
bu adam besıktasın en kalıtelı adamıdır bu tartısılmaz ama oynatılmıyor...''eşek hoşaftan ne anlar''diye bir söz war bunun bu durum ıcın gecerlı oldugunu dusunuyorum...ben teknık dırektore esek demıyorum yanlıs anlamayın bu bır sozdur |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |