![]() |
Delgado Soku http://www.karakartal.com/images/hab...do093_3103.jpgDelgado şoku! Sağ dizinde kemik ödemi tespit edilen Delgado'nun, Sivasspor'a karşı oynamasının zayıf olduğu açıklandı Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yarışında büyük yara alan Beşiktaşımız, bu kez de futbolcularının sakatlıkları nedeniyle zora girdi. Siyah-beyazlıların önemli futbolcularından Arjantinli Matias Delgado ile savunma oyuncusu Baki Mercimek'in Sivasspor karşısında forma giymesinin zor olduğu, Gökhan Zan'ın durumunun ise yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi. Sağ dizinde kemik ödemi ve sağ dizi çevreleyen dokularda zedelenme tespit edilen Delgado'nun, Sivasspor'a karşı oynamasının zayıf olduğu açıklandı. Baki Mercimek'in sağ alt baldırında, dize yapışan tendonda lif yırtığı tespit edildi. Baki Mercimek'in de Sivasspor'a karşı forma giymesinin zor olduğu kaydedildi. Sol omzunda ödem ve ağrısı bulunan Gökhan Zan'ın oynayıp oynamayacağına ise hafta içinde yapılacak kontrollerden sonra karar verilecek. |
Gitmek isteyen oyuncularımız artık sakatlanmaya başlıyacaklardır mağzur görünüz. |
:(:(:(:(:(:( |
Alıntı:
haklısın katılıyorummm ıste abım aldıkları paranın hakkını verdıler sımdı gıdıyolar ınsallah besıktasıma zarar veren kullanna herkes daha beter olurr cok kısının betduasını alıyolar onlardan da bı yol olmazz |
Ah Delgado Ah!..Sana bu dönemde çok güvenmiştik ama güvenimizi boşa çıkardın...Diyecek bir şey bulamıyorum artık size... |
buyur burdan yak hersene aynısı bitmeye yakın lig havluda atmaya başladık ya yavaş yavaş hepsi sakatlanır |
küüçük maların büyük oyuncusu |
aslında beklıyotdum bu haberı cıktı valla :D |
Alıntı:
|
delgado karakterli bir insan ve futbolcu böyle şeyler yapmaz gerçekten sakatlanmıştır.eminim |
Oyansa ne olur oynamasa ne olur!! Delgadoya Besiktas biraz agir geldi,4-5 mac ayni performansi göstermiyor,1 mac iyi 4 mac yok.Cok top kaybediyor ve böylece takim iyi oyniyamiyor,göbekde bu kadar top kaybeden oyuncu bizim takimda basarili olmamaz. Delgado dan daha saglam oyuncu bulabiliriz,hic bilmedin M. Topuz´ u al onu ortasahada oynat. Keske müstersi olsa da satabilsek!! Gordon ve bakide gitmeli ve onlarin yerine Coloccini gibi bir stoper gelmeli!! Üzülmezin yerinede bir sol bek,bak ozaman Takim nasil oynuyor!! Alıntı:
|
güzel haber hiç yoktan ortasahada çok top kaybı olmaz |
gene aynı seneryo yapılcak tek bırsey var gulmek hatta kahkaha atma zoru gorunce sakatlan zaten bızım takımda bı sey var yada otekı takımın adamları kapı gıbı sonra yonetıcıler kıs gıbı dıyınce kızıolar hayret bısıy ya |
delgado hem karakter olarak hemde futbolcu olarakk müthis birii ve eminim bisey vardırda sakatlanmıstır ama eger 3üde olmazsa hem şampiyonlar ligi hemde şampiyonluga güle güle diebiliriz neyse bidaki sezon ins. (( bidaki sezon bidaki sezon nereye kdr.................)) |
Benim anlamadigim,herhalde bu ligde en cok sakatlanan oyuncular bizim takimda.GS ve FB de bu sakatliklarin 3 de 1 yokdur ama bizde her hafta en az iki furbolcu sakat.gecen sene Tigana´da da öyleydi,garip bir sey!! |
eveeeettt ricardinho nun ahımı tuttu ne be aslında bu tip seylere inanmam ama bize hizmet etmis o kadar cok insanla tatsız tutsuz yollarımızı ayırdıkki heralde her giden lanet olsun dio sunuda ekliyim delgadoyu begeniorum iyi futbolcu ama bi takımın 10 numarası oalcak bi futbolcu diil ricardinho bence bi takımı daha cok agırlıgını koyabilecek bi adam umarım bu yonetim ve antrenor giderde yeni gelecek yonetim ricardinho yu tekrar klube kazandırır yada bu yonetim ve antrenor gec oldu ama yanlısından doner |
Geçmiş olsun Ne diyelim ki başka :(:(:( |
sert bi darbe geldi ayağına korumayı çıkardı hatta bakmak için sonra bikaç dakika sekti ben çıkar diye bekledim ama çıkmadı..kasti sakatlandığını sanmıyorum ayrıca maçtada çok kötü değildi ona ayak uyduracak oyuncumuz olmadığından çok sıkıntı çekiyoruz..yoksa delgadonun bize katkıları yadsınamaz.. |
Ahah gelsin gelsin her şey üst üste gelsin, bizde de 5-6 tane kalp var ya dayanır evet. |
antremanda sakatlandı yanu bu hocalar geldi hgeleli antreman sakatlanma rekoru kırıldı |
küçük maçların büyük topçusu. |
nediR Bu uğuRsuzLuK..ricoyada yoL VeRdiLeR BuyuR şaMpiyoNLaR Ligide GitmeZ İNŞALLAH... |
sakatlanmasa şaşarım |
cisse ile beraber ön liberoda serdar kurtulus oynasın cisse cok iyi oyun kuruyor ama defansif anlamda kalıbının adamı değil daha ilerde oynasın arkasında kurtulus oynasın bence artık.Ali tandoğan kalan maçlarda bizi idare eder sağ bekte |
rico oynar nolcak.affedilcek büyük ihtimalle |
sivas maçında oynamasın daha iyi orta sahada fb maçında ne yaptıki |
zaten oynasanda bişi yapamıoyosun artık |
Delgado'nun sakatlanması oldukça iyi olmuş... Yerine 2 metre yanındakine pas atabilecek birisi oynar bari.. |
Alıntı:
kesinlikle...yüzüstü bırakacak biri deil.. |
Tello'yu oynatacaktır onun yerine fakat artık dayanacak kalp kalmadı.Yenilgiler,sakatlıklar,cezalılar ve Baki ...16 yaşında yaşlanıyorum ... |
Ya tabiki gerçekten sakattır burda bi yanlışlık yada yalan olduğunu düşünmüyorum.Ama bence yavaş yavaş yol almak istiyolar. |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |