![]() |
Lig tv üyeliklerini iptal ediyoruz--Gerekçesi--> Erman Toroğlu bir kez daha çirkefliğini,yalancılığını bu çıklamalarıyla göstermiştir. Ligtv.com.tr - VideoHaber - Toroğlu: "Kazım'ın eli topa değmiyor" Ligin ilk yarısında iyi oynayıp Bobo ve Batuhanın saç baş yoldururcasına kaçırdığı gollere ek olrak hakemin maçı katletmesiyle yenildiğimiz fenere şimdi de kötü oynayarak ama yine hakemin maçın sonucuna tesir ettiği karar yada kararları sonrası yenilmiş bulunuyoruz..EVET bu maçta yenilgiyi hakettik..AMA kimsenin BEŞİKTAŞIN HAYSİYETİYLE OYNAMAYA HAKKI YOK. LUGANONUN yaptığı(ELİYLE 8) hareket,ALEX in kendini yere atmaları VE maraton programında beşiktaşın hakkının korunmaması Bardağı taşıran son damla olmuştur. 26 yaşındayım şimdiye kadar hiç bukadar haysiyetimizle,şerefimizle oynandığını ve BEŞİKTAŞ isminin beş paralık edildiğini hatırlamıyorum.Bir çift sözüm de yönetime elinizi vicdanınıza koyun koltuğu bırakın artık...... Artık ben bu basın yayın organlarının fb ve gs endexli yorumlarından sıkıldım her sene aynı şey... fb ve gs ŞEREFSİZLİKTE,ŞAİBELİK DE almış başını gidiyor.Bu sene şaibeli şampiyonluğa bir yenisini daha ekliyecekler büyük ihtimalle.... = Yapıştırma Taraftarlılık = Belki taraftarları çoğalacak ama BİR MALIN ÜZERİNE FİYAT ETİKETİ YAPIŞTIRILMASI GİBİ,ISLANSA HEMEN DÜŞECEKMİŞ GİBİ VEYA ENFLASYONUN YÜKSEK OLDUĞU ORTAM DA ETİKET FİYATLARININ SÜREKLİ DEĞİŞTİRİLMESİ GİBİ VE ÜSTÜ ÖRTÜLÜ ALTINDA NE TÜR PİSLİKLERİ BARINDIRDIĞI BELLİ OLMAYAN BAŞARILARA ENDEXLİ İÇİ BOŞ KENDİ ÇAPINDA EĞLENEN BİR TARAFTAR KİTLESİ YARATACAKTIR. Ama hiç birisi BEŞİKTAŞ TARAFTARININ tüm dünyaya yaydığı sinerjiyi yaratamayacak o duyguyu tadamayacaktır. ŞEREFLİ , ONURLU , OYUNU KURALINA GÖRE OYNAYAN , ADAM GİBİ ADAM----> İŞTE BİZ BEŞİKTAŞI BUNUN İÇİN SEVİYORUZ..... lig tv üyeliğimi iptal ediyorum Lig tv yi zengin edeceğime senede bir kaç maç seçtiğim maçlar yerine karda kışda stad da maçları izleyip klübüme para kazandırırım daha iyi , sizleri de bu onurlu davranışa DAVET EDİYORUM........... |
şansal ve toroğlu kadar beyinsiz-yalancı ve şakşakçı 2 adam daha yok bu tv dünyasında! |
çok doğru. |
su konu kac kere acıldı ve kimler iptal ettirdi üyelikleri herkes tmm diyoda icraat yok ki |
deveyi diken insanı ....... yaranırmış.bu dürzülerin kablolarını kestiler geçen sene.haklarını arayacaklarına ,bide üstüne üstlük aziz yıldırımın dalkavukluğunu yapıyolar.ya burası türkiye.burda herşey olur. |
Sırf bu adamların yanlı ve abuk subuk yorumları ve Beşiktaş'a karşı yayınlardan ve çifte standartlardan dolayı önümüzdeki yıl için Lig Tv'yi iptal ettirdim. |
Alıntı:
|
Erman Topoğlunun Beynine Oksijen Gitmiyo Bence.. Kafanızı Takmayın Böyle Şovmenlere... |
Üyeliğim iptal edildi ben yazmam icraat gösteririm. Herkeste yazmasın hadi biraz icraat. |
Alıntı:
|
Bu kadar da olmaz ya..! Nedir bu Besiktas dü$manligi ? |
bende alacaktım almıyorum ozamannnnn anca beraber ganca beraber |
bu yüzden ligtv üyeliğini iptal ettirmek Türklüğe hakaret içeren videolar yayınlandığı için youtube'u Türkiye için yasaklamaya benziyor biz görmicez ama bu adamlar beşiktaş aleyhine konuşmaya devam edecek eğer illa üyelik iptali ile protesto yapılacaksa toplu olarak aynı anda iptal edilmelidir |
benden önce babam kartı kırmış bile.... |
bu karaktersizler show tv de ikende izlemiyodum yalaka ikiside.. digitürk yok bende almayı düşünüyodum..bu şuursuzlar gitmedigi sürece almıcama eminim |
ne diyo bunlar yaaa |
bende yok zaten ama şimdiye kadar çoktan iptal etmiştim lig tv ye para vererek erman itini besliyoruz .! |
toroğlu doğru soluyor diğerleri yanlış mı soyluyor bir tek bu toroğlu bole diyor ya ne bu taraf tutmalar adamın eli değimiye sadece korkutmak için filan diyo bu nasıl iş ya insan bunu solerken duşunmeli ya tum türkiye yanlış diyo bir tek toroğlu mu dogru soyluyor lig tv bunu tutarak yanlış yapıyor zaten Toroğlu NOUMA nın da eli sana olsun ... |
Türkiye`de Saat: 05:35 . |