![]() |
İşte Yunus Yıldırım'ın isyan ettiren hataları 1 Kezman hakem düdüğünü çaldıktan sonra herkes durmasına rağmen pozisyonu devam ettirip, şut attı. Sarı kart bir yana uyarı bile almadı. 2 F.Bahçe'nin ilk golünden önce Colin Kazım topu taç çizgisinin 10 cm dışından çevirdi. Yan hakem görmedi. Pozisyonun devamı gol oldu. 3 Colin Kazım 90+2'de ceza sahasında topla voleybol oynadı. Yunus Yıldırım, net penaltıyı vermedi. 4 İlk yarıda Serdar'ın ceza sahasına yaptığı ortada top Edu'nun koluna çarptı. Hakem buna da penaltı verebilirdi ancak korner çaldı. 5 Edu, kaptan Alex'e atılan yabancı maddelerden birini alarak tribünlere geri attı. Hakem sarı kart göstermedi. Aynı Edu, ikinci golden sonra Alex ve Semih'le birlikte tribünlere tırmandı, ancak yine sarı kart görmedi. 6 Maçın ikinci yarısında yaklaşık 12 dakikalık duraklama oldu. Ancak hakem sadece 8 dakika uzatma oynattı. 7 Yunus Yıldırım ikili mücadelelerde takdir haklarını misafir takım olmasına rağmen Fenerbahçe'den yana kullandı. |
ne diyelim Allah bildiği gibi yapsın bunları |
bu adama küfredibce dahada asabı bozuluyor olan seyleride vermior ben küfür olunca dedimki yandık artık vereceği varsaada bize vermez |
Özet: Yunus Yıldırım zaten Fenerbahçeli.! Hakkıyla maç yönetecek hali yok ya.! |
aynı hataları fenerbahçeye yapsaydı şimdi hakemlik kariyeri bitmişti suç yine yönetimde |
Fenerbahçe li hakemler listesinde en başta bu herifin adı vardı,bunları aslında herkes biliyor ama söyleyen tek kişi biz taraftarız. |
bu hakemlerin hepsinin allah belasin versin, turkiyede hakemler futbolun "f" sini anlamiyolar daha bunlar cikip mac yonetiyolar ustunde daha para veriyolar haram zıkkım olsun o paralar sonra diyolar biz neden avrupa'da mac yonetimiyoruz, bunlar amator ligde bile mac yonetemezler, turkiyede hakemlerin kapasitesi sifir, bu hakem 3-4 hafta once gencler macinda da penaltiyi vermemisti son dakikalarda Bobo'nun bir pozisyonuda allah belasini versin bu hakemin, turk hakemine hic guvenmiyorum ve guvenmeyecem |
gençlerbirliği maçının son dakikasında yardımcının 1 dakika boyunca bayrağı havada tutmasına rağmen penaltıyı vermeyen hakem yunus yıldırım kendine yakışan yönetimini gösterdi.o zaman tepki vermeyen yönetim ve menajer şimdide aynı normal sonuç |
yazıklar olsun aLah beLaLarını versin küfür edicem olmucak... |
Alıntı:
|
yazıklar olsun ki ne yazıklar bilerek yapılar be waLLa bilere :( |
Yazıklar olsun bunlar gibi hakemlerin Allah belasını versin hiçbir hakeme güvenüm kaladı benim |
yönetim hakem hataları sonrası tepki koymayı bilmiyor ilk yarıdaki fenerbahçe maçından sonra pafla çıkıcaz deyip tükürdüğünü yalayan yönetimin tepki vermesini de beklemiyorum zaten |
hepsı bırbırınden beter bunların.kıme guvencez blmıyorum |
HMMM BAKIII BAKIYE 6 KIRMIZI KART VERMELIYDI ;;BUNU YAZMAYI UNUTMUS ;;;ARKADASLAR FENER CIOK IYI TAKIM KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN :::fener o kadar rahat oynuyorki istedigi zaman gol atiyo inekler ,anlamadim gitti ya ,sampiyon olsunlarda kurtulalim bari |
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetmek için İstanbul’a gelen, karşılaşma sonrasında da uçakla İzmir’e geçen hakem Yunus Yıldırım, siyah-beyazlıların tacizine uğradı. Derbi için İzmir’den gelen, çoğunluğunu işadamlarının oluşturduğu bir grup Beşiktaşlı, uçak beklerken Yıldırım’ı alkışlamaya başladı. Kartal’ın yenilgisinde hakemin de payının bulunduğunu düşünen siyah-beyazlıların tepkisi bununla da bitmedi. Uçakta da Yıldırım’a yönelik sözlü tacize devam eden Beşiktaşlılar, uçağın inişi sonrasında da Yunus Yıldırım’ı rahat bırakmadı. Kartal taraftarları, hakemi alkışlarla havaalanından uğurladı kaynak milliyet helal olsun yapanlara |
her yol demirörene çıkıyo.. :( |
eğer yenseydik bunları konuşmazdık. |
Bu adama varya ölümüne küfür etmek.Ağzını burnunu kırmak istiyorum.Biliyorum gene ban yicem bu laflarım yüzünden.Yersem yiyim.Böylelerinin topunun Allah belasını versin |
bu hakemler boş yawhhhh |
tama hakemin hataları var bunları gormemek elde değil ama pozisyonada hakem girmiyor ya şutu hakem cekmiyor ya .. hakem ne kadar hata yaparsa yapsın futbolcu ozellikle derbilere adam gibi oynamalı fırsatları değerlendirmeli bırak oynamayı o tarz fırsatları yakalayamadılar .. |
Türkiye`de Saat: 22:03 . |