![]() |
'18 puan toplayacağız' '18 puan toplayacağız' http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OLO-B-Y280.jpg Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Filip Holosko, bitime 6 maç kala iddialı açıklamalarda bulundu. 4.4.2008 Beşiktaş’ın Slovak yıldızı Filip Holosko, bitime 6 maç kala iddialı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, “Beşiktaş birbirini tamamlayan bir ekip. En küçük bir aksamada sistemimiz bozuluyor. Takımdaki oyunculara tek tek baktığımızda en zengin kadroya sahip olduğumuz açık. Bobo çok farklı bir oyuncu... Hiç olmadık bir anda gol atabilir. Nobre çok iyi top saklıyor, Delgado’nun süper yetenekleri var. Takım içinde birliği sağladığımızda başarılı oluruz. Kalan 6 karşılaşmada 18 puan toplayıp, gerçek gücümüzü sergileyeceğiz ve zirveye yükseleceğiz” diye konuştu. |
Bu saatten sonra çok zor |
Walla inançlı olmaları çok iyide.Bide şunu icraata dökseler daha makbul olcak |
toplasak nolcak 100 yıllık kulüp 10 yılda bir kez şampiyonluk görüyor yazık yazık bu kulube emek verenlerin bunca emeğine yazık |
bundan sonra 18 puan alsak ne farkedecek hiç bişi o yuzden geleek sezonun ayarlamasını yapınn |
sinan engin deseydi hadi leyn derdim ama holosko demiş :) |
18 puan toplayıp şampiyon olucaz |
kendimizi kandırmaya hiç gerek yok arkadaşlar bu takım 18 puan top-la-ya-maaaaaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
güvenelimde kazansınlar mı ??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
peki sence kazanırlanır mı 18 puan ? |
holosko konuştugun kadar oynasan varya offfffffffffffffffffffffffff :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bole bir şampiyonluga varsan olsun ne diyelim ama ben bole bir şampiyonluga sevinmem istememde ... |
Alıntı:
|
ya şu takıma fener maçına kadar güvenim sonsuzdu ama son maç ruhsuz oynadılar o yüzden bu takımın şampiyonlar ligine gitmesi bile hayal gibi... |
Arkadaslar inanın biraz ya inanmadan hic bir şey olmaz ....;) Şampiyon BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence cok rahat yenicekler baskı altındalar eger yenilirseler olacakları biliyolar bu yüzden kazanıcaklar kayseride febe ye cakar gese zati beraber biter al sana liderlik unutmayınki daha gs-fb ts-gs ts-fb macları var... |
bizler inanmasına inanalımda önce takım inansın 6/6da yapsak zaten $ampiyonuz burası premier lig diil sürekli ba$takiler puan kaybediyor.. |
Alıntı:
|
maçlara rahat çıkarsak 18 puan alırız ama hiç sanmıyorum zaten fenere yenildikten sonra içine edim böyle şampiyonluğun |
ben inandım umarım futbolcularda inanır da bu kupayı bizler için alır;) |
6 maça bakacağımıza,şu önümüzdeki Sivasspor maçına bakalım.Bu maç 6 puanlık bizim için,şampiyonluk olmuyorsa bundan sonraki hedef şampiyonlar ligi olmalıdır.Artık Avrupa'da başarı istiyoruz. 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alırız.O beraberlikte Rize'den ... |
yaa ben hala inaniyorumkiii bu is olucakkk Insallah!!!! |
taraftar inansa ne olacak takimdaki ruhsuzlar inanmadiktan sonra.ilk once sivasi yenin de sonra geride kalan maclari dusunun. taraftar size yeterince inandi zaten.ama karsiliginda ne gordu.sayenizde lugana soytarisi 8 isareti yapip yuzumuze baka baka.gulerek ayrildi stadtan.yaziklar olsun bize bu uzuntuyu yasatan ruhu gitmis futbolculara.yaziklar olsun. |
Türkiye`de Saat: 22:52 . |