![]() |
Nihat Kahveci, kendisini yetiştiren ilk antrenörüne duygu dolu bir mektup yazdı Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'tan gönderilmesi üzerine, "Nihat'ı satan şampiyonluğu da satar" sözleri ile tepki gösteren Sabah yazarı Kazım Kanat, http://spor.samanyoluhaber.com/Image...0844/10178.jpgNihat Kahveci'nin bilinmeyen bir sırrını ortaya çıkardı. Kahveci'nin gösterdiği bu vefa örneğini Kanat'tan dinleyelim... Yazmamak için çok direndim. Ama Kahveci'nin insan yüzü tanınsın diye yazıyorum. Kahveci kendisini ilk keşfeden antrenörünün evine ziyaretine gider. Elini öper, hatırını sorar. Bir şeye ihtiyacın varsa söyle der. Hocası sadece seninle gurur duyuyorum der. Kahveci çıkarken bir mektup bırakır. Ağlatan mektupta şunlar yazılıdır; "Hocam kirada oturduğunu öğrendim. Bana yaptıklarının karşılığı asla bu değil. Lütfen kabul et..." Mektubun içinden hocasının adına alınmış bir evin tapusu vardı. |
evet bunu okumuştum helalin helali olsun ! gerçekten süper bir olay tebrikler nihat BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR diye boşuna demiyoruz . |
adam gibi adam |
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: helal olsun sonuna kadar beşiktaşın hakkı sana helal dır |
helal olSun |
Bence Beşiktaşın alt yapısından yetişmiş en iyi Türk oyuncudur Nihatta,Beşiktaş duruşunu rahatlıkla bulabilirsiniz. Nihat,sen tüm Beşiktaşlıların öncelikli gururusun.Sonra Türkiye'nin ... |
yok nihat gibisii |
Helal olsn gerçekten işte Vefa bu demek.. |
helal olsun Nihat adam gibi adamsın ... |
gerçekten saygı duyulması gereken bir olay..... istanbulu görüp,parayı görüp şaşıran topculara örnek olsun |
kaldı mı böyle insanlar ya bitanesin nihat bi!!! |
helal olsun buna. şu devirde kimse yapmaz. |
seviyoruz seni nihat:):) |
ders olsun sonradan görme altında spor arabalarla futbolcu oldu diye adam oldu sananlara. Nihat işte bu yüzden beşiktaşlıdır beşiktaş terbiyesi almıştır ve ölünceye kadar da beşiktaşlı kalacaktır. beşiktaşlı olmak ne demek anlamayan dallamalar okusun öğrensin beşiktaşlı duruşunu yumruk yapıp ona buna caka satmak sananlarda bir daha düşünsün. işte bu yüzden beşiktaşlı olmak bir ayrıcalıktır HERKESE NASİP OLMAZ |
Nihat'ımıza da böylesi yakışır. Helal Olsun.! |
Adam Gibi Adam Helal olsun |
bravo nihat yaptığın ve yapacağın güzelliklerle bizide gururlandırıyosun işte BEŞİKTAŞLILIK budur... |
adam gibi adam işte bu adam nihat böyLe adam yok..:( |
| Türkiye`de Saat: 22:39 . |