![]() |
Alıntı:
|
...................yabancı(güney amerikalı).............................. serdar k........ibrahim toraman........gökhan zan.......tello............. .......................edmilson...............yaba cı(italyan)................... mehmet topuz(yattara holosko)..........................aydın .....................................delgado...... ................................... .................................(Djibril Cisse).......................... teknik direktör lucescu bunlar benim fikrim bu takımın uzak ara şampiyon olucağını düşünüyorum. defansı değiştirmedim iki tane iyi ön libero ile savunma problemini çözeriz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kötü olma şansı bence yok cok daha fazlası var hem ofansif yonu iyi hem defansif hemde şut becerisi yuksek .. |
üzülmez gitsinde kim gelirse gelsin carlos albertoya gelince 2 dir uzaktan süper goller atıyor ortaları isabetli üzülmezden kötü olacak hali yok |
anlamiyorum sizi nasil böyle adamlar istersinizz...bize kalite adam lazimm ...gördük Diaata, gordon, Higuain hepsi ayni ...Kalite adamm cok önemli... yoksa Avrupada hic gitmiyelim yoksa yine cok aglarizz...!! |
istemiyoruz sadece üzülmezden daha iyi olduğunu söylüyoruz |
üzülmez kalcaksa ve oynicaksa carlos albertoyu tercih ederim onu yerine |
herkes Üzülmezden iyi...!!! |
Türkiye`de Saat: 03:43 . |