![]() |
ertuğrul kalmasın da transfer felan istemem en büyük transferimiz onu göndermek olur:) |
en büyük transferimiz üzülmez ve yönetimin gitmesi olur :D |
-----------------rüstü--------------- serdar k. ---- coloccini --- edmilson(toroman) --- tello M.topuz(Serdar) ------ cisse(delgado) ---- Makalele(S.inan) --- AYDIN ----Holosko(nobre) ---- Bobo ( PANDEV ) arkadaslar kadromuz böyle olsa varyaa off diyorum baska birsey demiyorum basımızda iyi bir teknik direktörle ucarız söliyim .. bu takımı yaratmak biraz maliyet gerektirir o kadar 30milyon euro civarı ama deger |
ertugrul hocanin bu saaten sonra bjk faydali olacagini sanmiyorum. takim her hafat baska oynuyor defans paramparca. onun yerine ottmar hitzfeld gelse cok iyi olur. senelerdir bayernde neler yaptigi ortada cok disiplini bir isim |
Alıntı:
|
Alıntı:
7 yabancı var 11 de |
Alıntı:
ben oraya yazdım da yani bir yabancıyı eksiltirsin .. bi mac edmilsonu keser toramanı oynatırsın baska mac cisse kesip selcuk inanı oynatırsın .. ama bu kadroyla bide iyi bir t.d sampiyon oluruz tabi fenerasyon izin verirse |
arkadaşım iyide yattara 3 yıl imza atti diyor haberler sende almış hemen kadroya sokmussun adamı lisansini aldik mi :) |
Alıntı:
3 yıllık imzalandı yattarayla hem yattara cok iyi oyuncu ama disiplinsiz yani gitmez besiktasa hemde besiktas - trabzon macında yattaraya küfür edildi yaptıgı hareketler sonrasında gelemez besiktasa daha iyi oyncular var gereksiz |
Türkiye`de Saat: 15:20 . |