![]() |
saglamla yola devam Sağlam'la devam Beşiktaş yönetimi puan kayıplarının faturasını hakemler ve yaşanan sakatlıklara keserken, önümüzdeki sezon Ertuğrul Sağlam ile yola devam etme kararı aldı. http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Siyah-beyazlılar bir yandan Sivas maçını beklerken, diğer yandan Sağlam'ın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan ve kurmayları, "Devler Ligi'ne kaldık, şanssız bir şekilde gruptan çıkamadık. Hakem hataları nedeniyle ligde 10 puanımız gitti. Sakatlıklar başımızı ağrıttı. Bütün bunlara rağmen şampiyonluk şansımız sürüyor. Hocamızı başarılı ve onunla devam edeceğiz" kararına vardı. Fotomaç |
cok guzel bir haber bence harika bir karar almislar ilk defa istikrar sart kim ne derse desin |
demekki önümüzdeki yılda gülmek haram bize |
Alıntı:
|
offffffff. tek umudum ertuğrulun bu seneki kötü yönetimini tekrarlamaması ve kendini geliştirmesi. |
seneyede sampiyonluk yok bize,bence bjkye lucescunun gelmesi gerek,ustelik ertugrul hocanın istedigi her adamı aldılarda ne oldu daha kactane diatta higuain gordon gelecek hepsi bos ertugrul transfer yapmayı bilmiyor ve oyuncuları motive edemiyor |
ne istikrarı ya bu adamla hiç bi yere varamayız...sezon basındada dedim yine diorum ...5senedir uyutuluyoruz...gençlestirme operasyonları falandı filandı...hem aynı masalı okuyup duruyoruz...sözlerini yerine getiremeyen ertuğrul sağlam sezon sonu istifa etmelidir... |
ilk önce futbol oynatmayı onu da geçtim 2 pası yan yana koydurmayı öğrensin sonra be$ikta$ımın ba$ına gelsin. |
Bide utanmadan gönderecekmiydi Ertuğlul Sağlamı.Tutanacağı tek dal var Demirörenin,onuda kesip atamaz kolay kolay...Bide sakatlıklar,hakem hataları elbette önemli bir faktördü ama siz devre arasında adam gibi bir stoper alsaydınız şampiyonluğu kutluyorduk şimdi... |
deja vu ben bu sozleri bir yerden hatirliyorum.bu sezonun basinda da bu bos laflari duydum. deja vu. hakem hatalariymis sakatliklarmis sanssizliklarmis. peki yonetim siz ne .... yediniz tum bunlar olurken. |
bence dogru karar.. ertuğrulun yapması gereken büyük düşünmeli büyük hedeflere büyük topcularla gidilicegini bilmeli... o yüzden sıradan degil kaliteli topcu istemeli.... |
Alıntı:
|
desenıze yine SIÇTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KKKK |
ohohh...ben ama istemiyorum hepsi gitsin bastan yukari kadar ...Sinan Engin.Baskan.Ertugrul Saglam....kim varsa gitsin....yeni bir döneme girmek lazim akili adamlarla...vizyonu olmazi lazim ..ama nerde...hep kücük düsüniyorlar.... |
yıldırım demirören+ertuğrul sağlam=başarısızlık ertuğrul sağlam bilgisayardaki managerlik oyunlarında bile beşiktaşı şampiyon yapamaz kapasite meselesi...herşey beyefendilikle olmuyor oynadığımız futbol ortada ertuğrul sağlam kendi egosunun beşiktaş sevgisinden üstün olduğunu gösterdi insan sevdiğine zarar veriyorsa bırakıp gitmeyi de bilmeli şu adamı sokakta görsem iki çift lafım var |
şimdi yandık işte bu ertuğrulla biyere varılmaz sıra takımı olcaz yine |
OLAMAZ YAA 1 SENE DAHA AMATÖR ERTUĞRUL ÇE KİL MEZ . |
Ya yorum yapan kişilerin hangi zihniyetle yorum yaptığını bilmiyorum.Ama bu takımda t.direkötürlük yapan kim olursa olsun istikrarlı futbol beklemek yanlış olur.Herşeyi basından duyduğunuz gibi biliyorsunuz ama takım içi dengeleri bileemzsnz.Adam iyi isimleri neden istemesinki.Htasının oda farkında zaten.Önümüzdeki sezon yeni bir hocayla başladık zaman gerekiyor cümlelerini bu yönetimden duymak istemiyorsanız istikrar diyorum başka birşey demiyorum.Gordon çok iyi bir teknik adammıydıda o kadar başarı geldi.Önemli olan 18 kişilk kadrodur her zaman.Bu sene bu aadamdan mucizeyi bekledik yapamadı.Ama seneye iyi bir kadroyla olması gerekeni beklersek olur inşallah.Ben ertuğrulun destekçisiyim.En kötü sonuçtada yazmıştım bunu... |
ertugrulla dervam hüsrana da devam |
burdakilerin yarisini onumuzdeki sezon belkide bu sezon sonunda bunlari yazdiklarina psman et yarabbi aminnnn |
Alıntı:
OLMAYACAK DUA YA AMİN DENMEZ !!!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
görüşeceğiz. hala neden inat ediyorsun bak ertuğrul ap açık beşiktaşa zarar veriyor beşiktaşlıyı beşiktaşlıya düşman ediyor. bak düştük birbirimize. BAŞKAN VE ERTUĞRUL GİDECEK DERTLER BİTECEK . |
Alıntı:
ben anlamam besiktasliya dusmanda olmam ben istikrardan yanayim ertugrulla alakasi yok bu adamlarin hicbiri kotu hoca degil hicbirine yetrince sans taninmadi ben istikrarin olmadigi yerden hicbirseyin cikmayacagina inaniyorum tigana kovulmasaydi bugun sampiyonduk belkide bana tek sey soyle YONETIM ISTIFA bunun altina imza atarim ama ertugrula laf soyletmem soyletmeyecegim bukadar cabuk degil birinin iyi olup olmadigini anlamak |
Alıntı:
Ertuğrul beyefendi adam ama BEŞİKTAŞA ZARAR VERİYOR AYRICA A MA TÖR . YETER ARTIK GTİSİN BAŞKA YERLERDE İYİCE PİŞSİN ONDAN SONRA GELSİN. BEYEFENDİ OLMAKLA İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLUNMUYOR. ERTUĞRULLA ANCAK AMATÖRÜLÜK İSTİKRARI OLUR. |
ertuğrul hoca ile durmak yok yola devam ! |
Türkiye`de Saat: 05:27 . |