![]() |
artık sadece Artık sadece BEŞİKTAŞ diyerek bagirmak istiyorum.. Yenmek icin degil yenilmek icin degil... Herseyden cok sevdigim bu renkleri eglenerek mutlu olarak desteklemek istiyorum.. Yensek de yenilsek de bisi olmucak bu artık kesin... OoooOOOoooO Beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ş |
gülname sende bu akşam coştun yavv |
Bobo ilk yarı söylemişti fenerbahçenin şampiyonluğu hayırlı olsun fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar diye hata bizde ki bobo yu ciddi ye almayıp umutlandık. |
sevinmek için sevmedik biz bu renkleri başarı bekledik diye tapmadık biz bu takıma iyi gunde kötü günde SİİİİİYAAAAAAAAAAAH BEEYAAAAAAAAAAZ |
karşılıksız sevdik be abi ankara da gecen sene ezikler şampiyon oldugun da bahçeli 7. cadde de yapılan kutlamalarda ustumde kadıKÖY panteri PANCU formasıyla da yaptım bu işi ezikler sevillayı elediginde de hiç bir zaman hiç bir şeyden cekinmeden yaptım ve yine yapacagım yine BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞIM diye bağıracağım !!! |
yok ben başarı istiyorum başarı olmasa da başarılı olmak için atılmış somut adımlar görmek istiyorum elimizden geleni yaptık olmadı demek istiyorum |
övünmekte çok haklıyız BEŞİKTAŞLIYIZ!!!! |
Türkiye`de Saat: 04:56 . |