![]() |
15 dakika geç çıkabiliriz Beşiktaşımızın dün akşam oynanan F.Bahçe-Kayserispor maçını yöneten Hakan Sivriservi'ye tepkisi dinmiyor. Maçın ardından gece yarısı internet sitesine koyduğu tepki açıklamasıyla yetinmeyen Beşiktaş bugün Sivasspor maçına 15 dakika geç çıkmaya hazırlanıyor. NTV Spor televizyonundan Hakan Gündoğar'ın haberine göre, yöneticiler bugün oynanacak Sivasspor maçında sahaya geç çıkmanın muhtemel cezai müeyyidelerini araştırıyor. Konunun henüz tam netlik kazanmadığını haberinde belirten Gündoğar, "Yöneticilerle konuştuk. Onlarda Hakan Sivriservi'ye tepkilerini göstermek için maça geç çıkmayı düşündüklerini ancak kesin kararlarını vermediklerini söylediler. Büyük ihtimalle sahaya geç çıkacaklar. Böylece hakeme tepkilerini göstermeyi planlıyorlar" dedi. Kaynak: Karakartal.com |
İİ OLUR BENCE CIKMASINLARRRRRR |
Bu tepkiyi koycaklarsa koysunlar yoksa yine daha onceki paf takımla cıkcaz olayına dönmesin Bu doğruysa uygulansın.. |
en dogru kararr artıkk bi seklde tepki gostermelıyıızz !! |
ya gene öle edicek böyle edicek diye rezil etmeyin allah aşkına |
bence bu şekilde bi tepkidense ki bi işe yaramayacak bu haksızlık farklı yerlerde aranıp sorumlulara gereken yapılmalı... |
kötü onun yerine pankart ile çıkılmalı BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ ! tepki budur öyle değil |
tepki göstermeye bir yerden başlamalıyız bunu sadece biz değil gese de ve diğer takımlarda yapmalı ve kayseri macında bariz bir şekilde hakları yenen kaytseriyi de yanlız bırakmamış oluruz bize yapılanlarıda gündeme getirmeliyiz yoksa sessiz kalınan her dakikada bu ezikler ve yandaşları yeni hamleler yapıyor |
Alıntı:
|
kaldıki ne cezalar ne paralar ödedik gereksiz yere bırakında bu seferde ödiyelim ceza ama hiç olmaz ise bir amaç için harcanmış olur bu ceza çok yazık cook |
bu olay yıldırım demirörene yaradı şimdide biz herşeyi yaptık hakemler onları şampiyon yaptı der sonra teknik direktöü hakemden özürdiler olur biter. vah başım vah demirörene gün doğdu beşiktaşlı beşiktaşın 150 milyon$ borcunu unutu basiretsiz yönetilişini milyon $ baraların tazminatlara gidişini nediyim basında ve taraftarlar arasında kendine syğı duyan yok ama oda şimdi bunu bahane gösterir uyu beşiktaşlı yıldırım demirörene kim saygı duyuyor onun sözünü dinleyen varmı basın saygı duymuyorki bize insanların saygı duyduğu bir başkan gerek bizlerbile sena baban bu takımın başkanlığını hediye ettik diyorsak başkaları nasıl saygı duysun güvenim yok |
Taraftar harici Kulüpten Adam gibi bir protesto göremedik bu ene geri geri vites yaptık işallah bu maçta birşeyler olur. Yönetimimiz çok aciz kaldı, kurtlar sofrasında kuzu olduk. |
her hafta hakkın yensin rakiplerine haksız kazanclar sağlansın neyin mücadelesi veriyoruzki 15 dakika değil hiç cıkılmasın maca |
bir işe yarayacağını sanmıyorum tepki konulacaksa daha somut şeyler yapılmalı |
tepkisiz kalmamak lazım yabiki |
çıksanız ne olur ki, aziz yıldırımın hükümdarlığı her alana sirayet etmiş durumda, sadece federasyonlar veya mhk üzerinde olsa kısa yoldan bi operasyonla halledilebilir bunlar ama bu etki alanı, basının en az %90'ına sirayet etmişse yapılan bu hakem hatalarına karşı bir fenerbahçe yaltakçı grubu da çalışmalarına şimdiden başlayıp bu 1-2 gün içerisinde fb üzerindeki büyük baskıları dağıtma taktiğini yine uygulayacaklardır, bobo'nun kırmızı kartla uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonuna spor kamuoyunun tamamına yakını doğru deyip maçın en iyi adamı hakemdi demediler mi, herşeye rağmen yenilmememizi sağlayacak fb maçındaki son dakika penaltımız atlanmadı mı, bunun yanında takdir hakları yine o malum kulüp tarafından kullanılmadı mı, aleyhimize yapılan diğer saçmalıkları zaten söylemiyorum, bunlar lider olduğumuz günden bugüne yapılanlardı sadec, yani bu şamata sadece 3haftada koptu, kusura bakmasınlar ama her ligi izliyoruz, bir takımın aleyhine ve rakibi olan diğer bir takımın lehine 3 hafta üst üste bu kadar tesadüfi kararlar verildiğine şahit olmadım, bu kararlar genelde her takıma eşit dağılıyor ama ne hikmetse bizde tesadüf olsa gerek aynı takımlara aynı kararlar, sadece tüm sezonda 1 maçta lehine karar verilen takım haksız 1-2 kararla yönetiliyor o da sus payı, biz kötü oynarız oynamayız kardeşim siz işinize baksanıza ya, işte ama konuşamıyoruz, neden, çünkü yönetimimiz rezalet, yerlerde, zaten şampiyonluğumuzun gittiğine değil de rezalet yönetimin topu atacağı bir kapı bulmasına üzülüyorum, bu kendince onlara bir çıkış kapısı bir kredi aracı haline geliyor, neyse, gözlemciler kurulunun başındaki adamı söylememize gerek yok, adamı boşverin verdiği notlar ortada, şu kadarını söyleyebilirim; bugüne kadar da bu tür şeyler yaşandı, çok değil çarşamba günü bunlar konuşulmaz, haftaya unutulur, sezon sonu şampiyon kim:fb tarih de bunu yazar, siz istediğiniz kadar beyaz sayfa açın, beyaz eldiven, beyaz don giyin doğru veya yanlış güç ve etki sahası geniş olan adam kazanıyor, son zamanlarda kabul etmeye yakındım, adalet olgusunun da kaybolduğu, yasama yürütmeden sonra yargının da tek kulübün eline geçtiği bu ortamda artık kabul ettim; fenerbahçe cumhuriyeti'ni ben de tanıdım... |
güzel bir laf vardırya 'körler sağırlar birbirini ağırlar'diye bizimki de ona döndü iş işten geçti beyler ankaradaki olmayan eli, görülmeyen penaltıları... daha sayayımmı ben saysam heralde 12 fasiküllük ansiklopedi olur şimdi iş işten geçtikten sonra 15 dakika geç çıksak ne olur şampiyon belli sene başından beri aynı oyun oynanıyor bizler bari figüran olmayalım ve işe adam gibi yönetimle başlayalım diyorum ... |
dogru karar ama bunun cezasi da var maça geç çikinça ceza veriyorlar... En iyisi pankart, siyah band |
Hiç çıkmamamız gereken bir maçtı dün olanlardan sonra,saçma bi karar olurdu bu tepki neye yarıyacaktı yaptırım olmadıktan sonra. Zaten byle bir şey olmadı maça zamanında çıktık. |
Türkiye`de Saat: 05:26 . |