![]() |
fenerden medet umanlar var nasıl beşiktaşlı bunlar tartışılır radyo spor da öğlen yayınlanan futbol programında beşiktaşlılar bağlanıyor biz yeteri kadar rezil olduk ingilizlere bari fener elesin de ülkenin imajını kurtaralım diye konuşuyorlar bunlar beşiktaşlımı allah bilir ama çok yanlış. |
yok ya bi kaçtane fb li ortaya cıkıyor bjk li diye kendilerini tanıtıyor kendi takımlarının reklamını yapıyor eziklerrr |
Alıntı:
|
o bağlannanlar fenerlidir kesinnnnn |
Alıntı:
|
ezikler yapıyo ya hiç bi bjk li yayına baglanıp fenere başarılar demezzzzzzzzzzzzzzzzzz |
hikaye yaa yalan fenerli onlar alayına "che"lsea ulan!!!:) |
ben inanmıyorum onların beşiktaşlı olduklarına tamamen eziklerin kendilerine pay çıkarmak için yaptıkları bir şeydir |
Fenerli olmaslar bile onların Beşiktaş lı olamayacağı kesindir.Chelsea`yı biz bundan beş sene önce gittik orda yendik,kaldıki Liverpool ü de burda yenen bizdik,onun için hiç gocunmyorum ama Chelsea`nın Feneri eleyeceğini iyi biliyorum. |
yalandır ya hiçbir beşiktaşlı bu yapmaz şöyle bir şey var avrupada fenerin başarılı olmasını istemeyi anlarım isteyeni de anlarım ama biz rezil olduk diyecek beşiktaşlı olmaz fenerli onlar. |
Türkiye`de Saat: 14:27 . |