![]() |
proje acıklandı bi kere eskı haric dahilınde bütün stad gidecek ve yenı stad yapılacak |
hade bakalim ...ben acikcasi bastan inanmiyordum ...ins aksilik cikmazda o stadi bu sene yikilicak...!!ve yenizi yapilicak...!!! |
projenin hazırlanmasında bizzat calısanlar federasyon baskanı ve spor bakanı zaten demirörenin de projeyi tanıttıktan sonra kime tesekkür ettiğine bakarsanız anlarsanız böyle bir durumda istediği kadar engellemeye calıssın gücü yetmez |
yok yha bu yönetim bi işi beceremez |
bakanın dediklerinden o yeri bizim elimizden almaya çalışıp birilerine peşkeş çekecekleri anlaşılıyor. O bakan gider o saha bizim kalır. böyle adamları bakan yapıyorlar ya, ne diyeyim artık. bakanın son deikleri çok tehlikeli laflar. Bu yüzden, her zaman dikkatli olmalıyız... |
bizim statın yeri değişemez böle saçmalık görmedm |
İyi olmuş inşallah izin vermezler... |
Yav okuduğunuzu anlamıyorsunuz be adam stad yapılmasına izin vermiyorum diye bişey demiyor dosya hazırlanıyo bakıcaz duruma diyo . . okuduğunuzu okumaktan acizsiniz galiba . düzgün okuyun ve anlayın. ya sabır yav . |
memleketi karış karış yabancılara satarken tarihi doku bozulmuyoda biz stat yapıncamı bozuluyo yazıklar olsun yaaa madem sen istanbulun kültür merkezi olmasını istiyosan haliçte senelerdir bitirilemeyen kültür merkezini tamamla bizim stadımızla uraşma. |
yönetim gittikten sonra yapılsın yoksa demirören kendini bi halt sanıcak hala sanıyo ya neyse |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |