5 i K T A S | 07-04-2008 23:34 | Alıntı: BLACKS-EAGLESS´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 642151)
Arkadaşım mesela çarşıda toplanılıp levent e tff binasına protesto yürüyüşleri yapılsa sert bir bildiri hazırlanıp mail ve fax yağmuru yapılsa tff ve medya kuruluşlarına sonuç alamazmıyız . Yönetim eğer pısırık kalıyosa ona sövüp vakit kaybedeceğimize organize olalım ve sesimizi bütün kamuoyuna duyuralım . medya için ayrı tff için ayrı sert bildiriler hazırlayalım forza ve bu forumumuz başta olmak üzere bütün bjk forumlarını ayağa kaldırıp organize eylemler yapmazsak bu devran böyle sürmeye devam eder bizlerde birbirimizi yemeye devam ederiz . eğer Beşiktaşın iyiliğini istiyorsak taraftarlar olarak artık işi yönetime bırakmamalıyız dizginleri ele almalıyız . haksızmıyım . |
işte bunu bu şekilde anlatırsan yapıcı olur.şimdi güzel oldu.bizde farklı birşey demiyoruz.100kişilik bir eylemdense, genel olarak alınacak bir karar sonrası ne gerekirse yaparız.bıkmadan yılmadan yaz,insanları gaza getir.çevrende ki uyuyanları uyandır.
bir karar alınana kadar ben işe , apartmana kocaman bir Beşiktaş bayrağı asarak başlıyorum.Her fırsatta da formamı giyicem.yolda birbirimize selam verelim, birlik olalım her zamankinden daha fazla |