![]() |
Holosko el üstünde! Holosko el üstünde! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...77_HOLO280.jpg Attığı iki golle Sivasspor maçının kahramanı olan Filip Holosko'ya takım arkadaşları ve teknik heyet büyük ilgi gösteriyor. 8.4.2008 Attığı iki golle Sivasspor maçının kahramanı olan Filip Holosko’ya takım arkadaşları ve teknik heyet büyük ilgi gösteriyor. Menacer Sinan Engin, “Holosko çok genç ve kaliteli bir oyuncumuz. Devre arasında sevinçten neredeyse ağlayacaktı. Çok mutluydu” dedi. Galibiyetin mimarı olan Slovak yıldız ise şöyle konuştu: Rüştü topu her eline aldığında boş alana kaçıyorum. Neredeyse tek pasta gol atacak kadar güzel top çıkarıyor. Sivas’ta takım olarak iyi oynayıp, galip geldik. Ayrıca takım olarak da güven tazeledik. Şampiyonluk yarışını son maça kadar sürdüreceğiz |
hadi beyler adam bastı parayı aldı holoskoyu olmasaydı bjk nerdeydi şu an ? |
Demirören`nin yaptığı en iyi transfer :D |
abi 5 milyon euro verildi atacak tabi niye el üstünde tutuluyo anlamadım işi bu zaten. |
Alıntı:
|
yüreğiyle oynayan ender futbolculardan biri bana göre helal sana holosko aynen devam |
buyuk para alan futbolcular her zaman bunun karsılıgını vermiştir HOLOSKO ' da veriyor ve devam da edecektir :D |
beşiktaşdan böyle adamlar para kazansın tabi yaa..iyiki warsın holoskocuğum :D |
helal olsun hooolooosskoooooo o kadar aldı ama helal olsun |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |