![]() |
Bobo 2011 yılına kadar Beşiktaş'ta Beşiktaşlı Bobo, kulüple 2011 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Buradan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. Lotto sponsorluğunda düzenlenen Şirketler Futbol Ligi turnuvası kura çekimine katılan Brezilyalı futbolcu, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Beşiktaş'ta oynmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydeden golcü futbolcu, "Hakkımda bir sürü haberler yazılıp çiziliyor. Ben burada mutluyum. 2011 yılına kadar sözleşmem devam ediyor. Şu ana kadar kimse ile transfer görüşmesi yapmadı. Beşiktaş'tan ayrılmak gibi bir niyetim" dedi. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan karşılaşmada Ekrem'e yapmış olduğu faulün ardından kırmızı kart görerek 4 maç ceza alması ile ilgili olarak da şöyle konuştu: "Eğer o gün maçta ben Ekrem'e yumruk atsaydım. Kendisi tekrar sahaya dönemezdi. Maç sonrası fotoğraflarda da görüldüğü gibi yumruk atmadığım açıkça belli oluyordu. Bunu en iyi değerlendirecek sizsiniz" -"ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"- Basın mensuplarının şampiyonluk yarışı hakkındaki sorularına ise Bobo, "Şu anda yarış devam ediyor. Liderden biraz geride kaldık gibi. Fakat üzerimizdeki takımların birbirleri ile maçları var. Biz kalan tüm maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi. kaynak:zaman bu habere çok sevindim inşallah doğrudur... |
kaynak neresii dogruysaa cokk güsel bi haber ama bizm yöneticiler fln nie sezon sonu göndercz dio anlamıorum ama ins. kalıırr |
bobonun gitmiceği belli şampiyonluk yaşamadan gitmes sati oo:d |
Valla Bobo bu yönetim seni elden çıkaracak gibi.10 milyon euro gibi bir teklif gelirse bizim yönetim durmaz satar seni.Sende mutlu olursun bundan eminim,sonuçta avrupada futbol oynamak nire türkiye şaibe liginde futbol oynamak nire?Kim olsa gitmek istemezki??? |
umarım doğru bi haberdir...bobo nun niyeti buysa çok güzel bi haber... |
öncelikle heberin doğru olduğunu bobonun beşiktaşta kalmak istediğini umuyorum ama önümüzdeki sene şampiyonlar liginde oynayan yada 3 büyük ligde oynayan bir takımdan teklif gelirse bobo gitmek isteyecektir unutmayın herkes pascal değil aynı beşiktaş sevgisini beklememek lazım |
pek sanmıyorum yalan haber yada lafın gelişi öyle konuşmuş |
niyetin buysa oyna o zaman |
doğruysa çok güzel bir haber . . . |
Gitmek istiyorum demez şu durumda zaten ama sezon sonu uygun bir teklif geleceğine eminim kendisine. Yani daha göz önünde olan liglerden birinde oynamayı elbette isteyecektir, ücrette de yeterli görürlerse gider mutlaka.. |
zaman gazetesinin yalan yada yanlış haber yapacaklarını sanmıyorum dogruluk payı olmalı mutlaka |
inş. haber doğrudur ama bence bobo bu yıl gider |
bobom bare sen ayrılma seneye birsürü kazma doldurcaklar takıma bare övüneceğimiz bir kaliteli adamımız olsn |
valla aslında bobonun yumruk attığını düşünmüyorum ama kötü niyetli bazı şahsiyetler bunu yumruk olarak nitelendirdiler çünkü bobonun beşiktaştan gönderilmesini ve artık beşiktaşın ondan yararlanamamasını istiyorlar eğer yönetim bu taraflı basının etkisiyle bu denli yararlı bir oyuncuyu gönderirse bu oyunlara bir kez daha gelmiş olacak biraz gözlerini açmalarında fayda var!!! |
o Atamadığın yumruğu keşke Hakan Sivriselvi denen satılmış köepeğe atsaydın,seviyoruz seni BOBO. |
inş gitmez bobo çok iyi bir futbolcu motivasyon eksikliqi var bizim yöneticiLer adamı hemen 5 10 milyona satmasaLar bari..inş haber doqrudur |
BENCE O ZAMANA KADAR BOBO NUN BİZDE KALMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK.AMA İŞHALLAH BİZDE KALIR NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE ! ! ! |
kesinlikle kalmicak :) kesin yolcu iyi paraya gidecek ... |
BOBO topçu falan değil..Onunla takım 1 kişi eksik oynuyor..İnşallah en kısa zamanda gönderilir. Pres yapmayan defansa yardım etmeyen koşmayan kafaya çıkamayan topçu istemiyorum.BOBO alanın elinde patlar.( milyon euro verilmişse eğer hemen satılmalı..Eğer Bobo ya iyi futbolcu diyorsanız futboldan hiç mi hiç anlamıyorsunuzdur. |
2011 çok uzun bir süre, yaşlanacak, sıkılacak ne kadar çok durursa o kadar çabuk bezer kanımca, üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum yahu :/ neyse hayırlısı olsun bakalım. Eğer bu şekilde giderse ne ala... |
Çok Sevindim inşallah Bobo 2010 yılına kadar bizledir ..! |
Yaptığı hatayı telafi etmeye çalışıyo taraftarın kendisine kızgın olduğunu biliyo |
Türkiye`de Saat: 14:15 . |