![]() |
1 Maç Saha Kapatma 1 Maç Seyircisiz ! İşte PFDK adaleti PFDK, Beşiktaşımıza 1 maç saha kapama ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi Beşiktaşımızın Süper Lig'in 29. haftasında oynadığı Fenerbahçe maçında, siyah beyazlı taraftarlarımızın sahaya attığı yabancı maddeler ve küfürlü tezahürat nedeniyle, Pofesyonel Futbol Disiplin Kurulu Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz, 1 maç saha kapama ve toplam 80.000 YTL para cezası verdi. Kurul bugün başkan Reşat Bostan'ın da katılımı ile İstanbul'da gerçekleşterdiği toplantı sonrasında bu karara vardı. Siyah Beyazlılar bu karara göre Süper Lig'in 30. haftasında 11 Nisan cuma günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Gençlerbirliği Oftaş karşılaşması maçında taraftar desteğinden yoksun, Bursaspor karşılaşmasında seyircisiz oynayacak. Kaynak: DHA |
bursa maçı seyircisiz olursa dışarıda olaylar olur . |
işte pfdk dürüst pfdk adaletin harika tebrik ediyorum bravooo |
Hakedilmiş bir ceza,ama neden tek bize hakeden veriliyorda diğerlerine verilmiyor?Cidden anlamak mümkün değil,onlarda ana avrat küfür etmiyor mu,daha mı yumuşak ediyorlarda ceza almıyorlar?Bu cezayı kesinlikle hakettik,buna bir şey diyemeyiz ama rakiplerimize küfür serbest iken bize bu tür cezalar veriliyor.Sonra gel de küfretme federasyona...Allah sabır versin bize,ne diyelim... |
işte bu çok kötü oldu avantaj dezavantaj oldu bursa maçını Bursayada alır bu fenerasyon bunlardan herşey beklenir |
ben böyle saibeli liginde, böyle pfdk'ninda, böyle mhk'ninde taaaaa ............. ..........!!!! federasyon fener federasyonu. kahpe fener, bugün bütün gönlümle chelseayi tutuyorum.... serefsiz federasyon, serefsiz hakemler, serefsiz aziz yildirim, serefsiz fenerbahce.... |
haysiyetsizler.böyle olacağı belliydi. |
Başka birşey bekleyen warmıydıki???İnşallah manisa maçı şampiyonluk turunu attığımız maç olur aminnn.... |
Bursa maçı tarafsız sahada oynanır, Ankara'da :) |
RUHUMUZ YETER |
ben bunların var ya |
Ulan yeter Yaaa !!! Bursadan febe maçına gelelim dedik site kitlendi bilet alamadık.Bursa maçına gelelim dedik onuda seyircisiz oynatçaklar.Ayıp yaa yazıklar olsun ! |
ben bu mhknın bır su sısesının cezası bumu yanııı ınsafffffffffffffffffff yaaa |
aq yaa hollandadan bursa macina gelecektik, serefsiz fenerasyon |
bu tamamen bursa macını düşünerek verilmiş bir ceza zaten bursa seyircisini biz almıyacaktık sahaya ve ortalık yine gündem değişecekti bu olumsuz durumu kurtarmak için federesyon böğle bir karar alıp aklınca ortamı yümşatma yoluna ve başının ağrımasını engellemişdir ve bize haksızlık yapıldığını hiç hesaplamamıştı beşiktaşın başkanına bir lavobaya gitmeye bile izin vermeyen ******** bursa valisi ve saha komseri şimdi aynı durum tekrarlanmasın diye bize bu çezayı vermiştir |
bundan sonra bütün amçlar seyircisiz olsa nolcak saten çalınan puanlar çalındı bundan sonra fener 1.liği bırakmaz biz 3. bitirir uefaya gideriz büük ihtimal |
bu allahın belası nerden geldi başımıza yaww uluSOYSUZ u arar olduq |
yeter artık... YETER YILDIRIM DEMİRÖREN ve YÖNETİM KURULU ÜYELERİ...bu nasıl bir anlayış bu nasıl bi tavırsızlık,bu nasıl bir vurdumduymazlık,yapamıyosanız "beceremiyoruz,elimizden bu kadarı geliyor..."deyin ve gidin..emin olun bütün BEŞİKTAŞ'lılar kararınızı saygıyla karşılayacaktır...sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum,midem bulanıyor;böyle ligden de böyle adalet anlayışından da böyle federasyondan da... bana kalırsa böyle bir ligde mücadele etmenin hiç ama hiçbir anlamı kalmamıştır,bütün dünya'nın gözünü,kulağını bu kirlenmiş lige,taraflı adalete ve futbol yönetimine çevirecek acil bir karar alınması lve ne olursa olsun sonucundan doğacak yaptırımlara tüm BEŞİKTAŞ camiası olarak katlanılacağının kesin bir tavırla bütün dünyaya iletilmesi gerekiyor...yeterki bu kirliliğe,adaletsizliğe son verilsin.... |
serefsiz fenerasyon. |
CEZAYA İTİRAZ ETSİNLER BİZİM UYUYAN YÖNETİM AMA BEN SECİRCİSİZ OLSA BİLE STAD ÇEVRESİNDEN BELEŞ TEPEDEN BİLE DESTEKLERİM TAKIMI GELEN ARKADAŞLAR VARMI?? |
yeterrrr mhk-pfdk-tff amaçları belli olan zavallı insanlar topluluğu tff mail adresini bulup bize yakışan şekilde anlamlı protesto mailleri ile tff yi bunaltalım tepkimizi koyalım,perde arkasında LEVENT KIZIL VE TAYFASI VAR İSTANBUL VALİLİĞİ,EMNİYETİ,HERKEZ BURSA İSTANBULA GELMESİN DİYE SEFERBER OLMUŞ |
bunlar gitsinler a.gücü ve bursa maçlarına baksınlar adam lar her hafta bjk küfür ediyolar ceza yok bu hafta bırakın futbolu basketbolda bile fenerli seyirciler bize yapmadığını bırakmadı adalet bumu bu tamamen taraflı bir federasyon satılmış medya bunların hepsinin anesi hakın da güzel düşüncelerim var katılmak isteyen olursa gurup kuralım facebook da :D |
Adamların eline koz verdik. sonuçlarına katlanacağız. İnşalllah sonuçları beşiktaş için kötü olmaz. |
serefsızlerrr |
Seyircisiz oynasakta yenecez adi herifler ta nereleri planlıyorlar yazık be |
onceden hazırlanmış seneryolar ne diyim ki sizin be taaaa edit edit çoçukları |
federasyon yada pfbk nın mailini bulan varmı çökelim artık yönetimdede darbe zamanı geldi yeteeer yıldırım demirören yeter! |
Allah topunun belasını versin artık diyecek bişey bulamıyorum. bi federasyon bu kadar mı belli eder rengini yaa |
kimseye birşey demeyelim bizim başkan nerde yönetim nerde hakkımızı neden savunamıyor eğer bu cezalar değiştirilemesse beşiktaşın başında durmanızın bir anlamı yok BAŞKAN SAYIN DEMİRÖREN BEY size sesleniyoruz lütfen birşey yapın biz kötü şeyler yapmadan!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nedense bi tek bize gelince cezalar adil oluyor |
bencede haksız karar arkadasımmmm |
1 maçtan fazla ceza alacağımızı tahmin ediyordum umarım birini tahkim ile kurtarırız... |
Gb oftaş seyircisiz.Bursa tarafsız sahada oynanacak. |
E-Mail:tff@tff.org federasyonun e-mail adresi |
Beşiktaş'a kötü haber! Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen seyircisiz oynama ve saha kapama cezalarını onadı. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçında taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı ile saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nca (PFDK) verilen 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapama cezalarına itirazını da görüştü. Tahkim Kurulu, PFDK'nın verdiği cezada bir isabetsizlik görülmediğini belirterek itirazı reddetti ve cezayı onadı. Siyah Beyazlılar bu karara göre Süper Lig'in 30. haftasında 11 Nisan cuma günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Gençlerbirliği Oftaş karşılaşması maçını taraftarından yoksun, Bursaspor karşılaşmasını ise tarafsız bir sahada oynayacak. |
Türkiye`de Saat: 14:37 . |