![]() |
Ne güzel bir gecedir, galibiyet alsak bu akdar sevinir miydim bu gece bilmiyorum ama bildiğim bir şey var kiii Chelsea bu haftanın yıldızı ^^ |
Alıntı:
Lugano o işareti gözümün gözümün önünde yaptı eğer elimde şişe olsa fırlatırdım kafasına. ama iyi oldu yenildiler |
İçimdeki fenevbaaaçe aşkı bambaşka bilin ki ezikler her gece anne ve bacılarınızı hasretle anıyorum. Sıraserviler yoktu ki Stamford'da bişiler yapabilesiniz :D bide şu gayseye okusalar içimin yağları eriyecek... 8-0'dan sonra dalga geçen kansız ********ler DNA'mı değiştirdiler allama o yüzden kimse kusura bakmasın "bu kadarsınız işte çapınız yetmedi işte, 2. kalecisi bile sakatlanıp çıkınca 3. kalecisi oyuna girdi ama nafile çapsızlar erken boşaldı :D pardon erken bitti rüyaları Muhahahaaa :D:D:D |
thanks Chelsea bugün bi nebze olsun rahat uyuacağm.. |
BRAVVO Chelsea BENDE 5 SENE ÖNCESİNİN BİR FORMASI VAR KISA KOLLU NUMARASI 31 WEAH HAVALAR SICAK OLSA BEŞİKTAŞTAN TAKSİME,KARAKÖYE KADAR SAATLERCE AKŞAMA DEK TURLARDIM EZİKLERİN İNADINA VALLAHİ KEŞKE 10 TANE YESELERDİ CHELSEA,DAN LİGDE İNŞALLAH BU HAFTA ÇUVALLARLAR...... |
maç sonrası bülent yavuz ve ziya şengül hakem chelsedan yanaydı dedi :D:D |
ya fotomacı okuyan warmı fenerbahce chelsea kalesini topa tutmus sut yagmuru yapmıs ama gol atamamıs alla alla biz baska mac mı seyrettk |
beter olsunlar dünden beri morelim düzeldi bize chelseadan diyen arkadaş para kazanıyorlar her turda yenilince parada yok |
chalsae 1. golunden sonra 2.dk sonra top dırekten dondü o gol olmus olsaydı 6.dakikaydı zannedersem chalsae 2 sıfır one gececekti ve arkası gelcekti olmadı ama olsun |
eziklere böyleeee |
Türkiye`de Saat: 20:29 . |