![]() |
Mario Berk: Hedef ikincilik F.Bahçe’nin tartışmalı iki hakem hatasıyla Kayseri’yi yenmesinin yankıları sürüyor. http://www.besiktasforum.net/thumbna...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, F.Bahçe'nin ligin bitimine 5 hafta kala şampiyon ilan edildiğini söyleyerek, çok tartışılacak açıklamalar yaptı. F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Kulüpler Birliği Başkanı olduktan sonra birçok taşın yerinden oynadığını söyleyen Berk, "Sadece bizim değil Türk futbolunun da düzeni bozuldu. Sezon başından beri 11 puanımızı çalan hakemler, ligin gidişatını da değiştirdi. Bu sezon için lig bitmiştir. Şampiyonun adı da bellidir" dedi. "BİZ SÖYLEMİŞTİK" Daha önce kendi takımları aleyhine yapılan hakem hatalarından sonra yönetim olarak veryansın ettiklerini ancak o dönemde kimsenin kendilerine arka çıkmadığını söyleyen Berk, "Başkanımız, Beşiktaş'ın başarısı için her türlü zorluğa ve eleştiriye göğüs germiştir. Bizler Beşiktaş'ın haklarını savunmaya devam edeceğiz. Ancak bir başka kulübün bu saatten sonra çıkıp açıklama yapması anlamsızdır" şeklinde konuştu. Mario Berk, artık hedeflerini lig ikinciliği olarak belirlediklerini ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmak da bizim için büyük iş olacak" diye konuştu. Röportaj: Bilgehan Can-Türkiye |
Bizler Beşiktaşın hakkını savunmaya devam edeceğiz demiş.Yahu bu zamana kadar hangi hakkımızı savundunuz,savunsanız puan durumu böyle mi olurdu şimdi?Açık ara lider olurduk,belkide şampiyonluğumuzu kutluyorduk şimdi...Atı alan üsküdarı geçince hedef ikincilik demiş.Ama böyle giderse ikincilikte elden gidecek,siz hala adnan polatlan! işbirliği yapmaya devam edin bakalım!.. |
Alıntı:
|
neleri hedef yaptık ALLAH ım sen sabır wer bu taraftara |
Alıntı:
|
iyi daha 2.lik hedefmiş yarabbim ya ne denir ki 2. de olamaz bu takım ama nese sene sonu konuşuruz |
Gerçekten böyle söylemişse yazıklar olsun. Kasımpaşa bile daha ligden düştük demiyor, nasıl bir zekadır bu demeci veren? Oyuncuda,taraftarda inanç mı kalır yönetimde o inanç yoksa... |
Alıntı:
|
O yine ikincilik demiş ben bu ligte bizi ikinci bile yapmıyacaklar diyorum,bir an önce yönetimin gitmesini istiyorum. |
Bence hedef ikincilik falan değil. Şerefli Üçüncülük olsun yeterki onurlu birşekilde olsun ben buna da razıyım. |
Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM" |
Bu serefli bilmem kaçıncılıklardan sıkıldım artık neye göre kime göre şerefli durmadan adamların şampiyonluk sayıları artıyor yurt dışında biri sorduğunda şu kadar şampiyonluğumuz bu kadar da şerefli bilmem kaçıncılığımız var mi diyeceğiz ya.... Bu lig şerefle filan oynanmıyor oyunu kuralına göre oynamak lazım hatırlatırım Azize Ne demişti : "ARTIK FUTBOLUN SADECE SAHADA KAZANILAMAYACAĞINI ÖĞRENDİM" ve o günden bu güne gelinen nokta ortada... |
biz bu sene 2. olursak bunun adı şerefli ikincilik değil aciz pısırık ikincilik olmalı sen hiçbir hakkını savunama sonra da şereften bahset |
niye noldu sampiyonlar ligi paralarıyla ödenecek borçlarmı var yoksa siz 3.lüklede yetinirsiniz |
Alıntı:
|
o zaman sana da yazıklar olsun,beşiktaşı bu kadar kötü yönettiğiniz için |
sizin gibi yöneticilerden anca böyle aciklamalar gelir..bizi bu duruma getirenler senin gibi yönetim düsüncesi olanlar iste..demirören yönetimini al git basimizdan..! |
hoca şampiyon olacaz diyo yönetici hedef ikincilik diyo bunların birbirinden haberi yok heralde. |
Türkiye`de Saat: 08:42 . |