![]() |
Alıntı:
|
Beşiktaş hangi futbolcusunu 2 ye aldı 5 e sattı..Bir bobo da tutturduk die klüp transfer politikası doğrumu sizce..Chealsea ya da başka büyük kulüpler bu adamı izledi die hemen bizimde mi ilgilenmemiz gerekio..Adamların iskelet kadrosu var zaten..onu koruyup gençlere şans veriyolar..Bizde öyle değilki..istikrar yok.Diattaymış. higuien miş, schildenfeld miş, Drpic miş..Bunlarla vizyon geliştirilmez..Yıldız futbolcu alırsın..on transfer yapacağına adam gibi 1 tane alırsın..takır takır oynar..millet tribünlere koşar..Guinti, amokachi, nouma adam gibi futbolcuydu. Gerektiğinde liderlik yapıolardı takıma..Beşiktaşımızın bu sene gerçekten bomba bir transfere ihtiuyacı var bence..Yoksa Hırvat,makedon,bulgar ligleriyle olacak işler değil benim naçizane görüşüm.. |
Alıntı:
|
genç bir kadroya sahibiz ve uzun zamandır kadromuzda bulunan oyunculara bu kadar talep olmuyordu,şu an çoğu oyuncumuzu iyi paralara satabiliriz istesek,buna başarıyı da ekleyip her yıl yerinde transferler yapmak lazım böylece hem iyi bir gelir hem de istikrar kazanmış oluruz |
Alıntı:
|
aLsın İŞTEe modrici yıldız lazım yıldız gitip gaziantepden alsında yine şampiyon olamıyalım |
Her sene on tane Diatta alacagina bir Modric alirsin olur. Para sorunu oldugna inanmiyorum, Del Bosque`ye 8 Milyon veren Modric`i kolaylikla alir. Bir Arkadasin dedigi gibi Modric`i bes sene sonra bile iyi bir Fiyata satarsin. Avrupa Sampiyonu Hrvatistan olacak ve yanilmiyorsam Teknik Direktörleri Slaven Bilic Sampyiona sonrasi Modric`i de gidecegi Takima götürecek. |
modric mi sanmıyorum kı besıktas alsın...bu adam baya yeteneklı dıye duymustum...bizim oyle yeteneklı oyuncuyla fln ısımz olmaz koycan onumuze alı tandogan bakı olmadı schıldenfeld bız onlardan anlarız |
genç genç diyoruz... biz nezaman genç yabancı alıpta seneler boyu oynattık yada iyi paraya sattık... şampiyonlugu zago,ronaldo,pancu,sergenlerle kazandık |
modric alınırsa 5-10 sene sorun yaşamayız ayrıca 2-3 sezon oynadıktan sonra 15-20 milyon euroya satılabilecek bi adamdır kendisi! |
Türkiye`de Saat: 20:03 . |